Kunderne

Vi elsker at kunne tilbyde vores kunder fornyet energi i hverdagen. Derfor nyder vi også at læse om dine oplevelser med vores slowjuice kure, og hvordan de har hjulpet på at kickstarte din grønnere tilværelse.

Vi tror på det ærlige produkt og de 100% økologiske råvarer. Derfor er ALLE vores Slowjuice kure uden konservering eller andet unaturligt, og i stedet propfyldt med en masse GO’ ENERGI.

malene laursen

“ Tak for en skøn juice kur, lækre juices (bedre end XXX ?, som jeg ellers svor til).

Sig endelig til, hvis i ska bruge forsøgspersoner så melder jeg klar. Men tak for denne gang, 3 kilo lettere og fuld af energi herfra.”

– Malene –

Trine

“ Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres juicer! Det var en fantastisk lækker oplevelse, min krop elskede det, og jeg fik en masse energi og mod på tingene. Juicerne smagte virkelig lækkert, og jeg blev inspireret til at juice en masse i fremtiden. Jeg skal helt sikkert have en slowjuice kur hos jer snart igen! ”

– Trine –

Louise Ladefoged

“ Jeg har for første gang nogensinde været på juice-kur, og har i går aftes afsluttet jeres tre dages Original Slowjuice kur.

Virkelig en god oplevelse, som jeg vil anbefale til alle jeg kender. Derudover vil jeg gerne rose jeres produkt, som udover at være velsmagende, også er lækkert at få ind af døren – både i forhold til emballagen og de små ting som sugerørene og teen. ”

– Louise –

Marianne

“Hold nu fast, det kalder jeg service ud over det forventede… Ikke nok med super hurtigt svar en søndag, men du tilbyder også at hjælpe mig med bestillingen 🙂 Det er fantastisk. ”

– Marianne –

Sigrid Benedikte

“Jeg kommer til at rose jer for jeres hurtige svar og gode service. ”

Det er helt sikkert. ?

– Sigrid –

Marie-Louise Kondrup

“Kære Slowjuice tak for altid god behandling og suveræn service! Min mand og jeg har lige været på en 3-dages juicecleanse, som var skøn. Jeg har efterhånden gjort det her en 8-10 gange og stadig lyst til flere. Det nye tilbud med 2 dages cleanse over 3 uger er genialt! ”

– Marie-Louise Kondrup –

stina

“ TAK for den virkeligt store fleksibilitet!

I er alt for seje altså ? Jeg sender jer masser af god karma og videresender positive vibes omkring SlowjuiceCPH!!!!! ”

– Stina –

Desireé Sylvest

“ Det har været en godt forløb og jeg kunne hurtigt mærke en forskel på kroppen. Dagene efter var kroppen simpelthen så dejlig at være i.?

…hvilket betyder, at dette bestemt ikke var sidste gang. Rigtig god sommer og tak for nogle lækre juicer. ”

– Desireé Sylvest –

Del din oplevelse

Brug hashtagget #minslowjuice så vi kan følge med i din kur og rejse

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv?

Med afsæt i vores viden og erfaring, samt en kompromisløs holding til kvalitet, ønsker vi at motivere dig til at kickstarte eller fastholde din grønne livsstil.

Vi ved, du kan

Første skridt på vejen er at beslutte sig for det – træf et valg om at gøre noget godt for dig selv.

Mange andre har gjort det før dig, og vi ved, at du også kan.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding