Toppræstationer kræver viden og en masse energi

Julie har en fortid som professionel badmintonspiller og opnåede i perioden 2010 – 2014 både VM-bronze, EM-sølv og bronze, DM-guld samt en placering på verdensranglisten som nr. 11.

Naturligt og ærligt produkt

Visionen er nu at skabe et naturligt og ærligt produkt, der hjælper andre med at kickstarte og fastholde deres sunde livsstil.

 

Der er ingen lige vej til succes

Julie kommer fra Allinge på Bornholm og det var bestemt ikke selvskreven at en pige fra Bornholm skulle nå verdenstoppen i badminton.

Men som 16 årig flyttede julie hjemmefra for at forfølge drømmen om succes i sportens verden. 5 år senere blev hun en del af det danske badmintonlandshold.

Midt i sin rejse mod at blive den bedst mulige badmintonspiller valgte Julie elitesportstilværelsen fra for at uddanne sig og tilegne sig endnu mere viden inden for sundhed, kost og ernæring.

Det blev et afbræk fra den professionelle sportstilværelse på 5 år, men på trods af gennemført uddannelse og drømmejobbet i hus lurede ambitionen om at vinde flere medaljer på badmintonbanen stadig…

”jeg sagde mit job op, ringede til landstræneren og startede en hård kamp for at komme tilbage – det var det hele værd”
Julie

Når man deler sin viden bliver man stærkere

Igennem hele sin karriere har Julie, med stor succes, arbejdet på at optimere sin krop til at performe på badmintonbanen. Det har krævet stor viden om kroppens mekanismer, sundhed og kost samt en konstant sund livsstil.

Blandt både holdkammerater og konkurrenter over hele verden, blev Julie hurtigt kendt som hende man kunne opsøge for et godt råd om kost, sundhed og en sund livsstil.   

Dagen efter Julie spillede sin sidste kamp til VM på hjemmebane i Danmark startede arbejdet med at skabe Slowjuice Copenhagen.

”jeg ville skabe et naturligt og ærligt produkt, der kunne hjælpe andre med at kickstarte og fastholde deres sunde livsstil”
Julie

Julie om Slowjuice Copenhagen på en badmintonbane i yonextøj

Vi hjælper dig med at kickstarte din sunde livsstil

Slowjuice Copenhagen er ikke fanatisk sundhed eller elitær disciplin – det er 100% naturlig og økologisk Slowjuice baseret på viden og erfaring, der giver resultater og go´ energi.

En Slowjuice kur er en unikt sammensat pakke med alt hvad du behøver for at kickstarte din sunde livsstil – forkæle din krop – finde din balance og opleve resultater.

Vi ”holder dig i hånden” igennem hele din Slowjuice kur og inspirerer dig til at fortsætte din sunde livsstil efterfølgende.
Forkæl din krop og oplev en Slowjuice kur.

”det handler om at finde balancen”
Julie

Slowjuice med fart på

Julie om Slowjuice Copenhagen i produktionstøj sammen med Charliey og en gulerods Slowjuice

Det er gået rigtig stærkt! Vi startede hjemme på køkkenbordet med en vision og en kompromisløs holdning til produktet.

“Det lykkes ikke”

Folk der ikke kendte os (og nogle der gjorde) synes det lød underligt. De forstod ikke rigtig visionen, men de var i hvert fald sikre på at det ikke ville lykkes.

Måneder (og hårdt arbejde) senere lancerede vi d. 4. januar 2015 Slowjuice Copenhagen og vores juicekure, der var udsolgt fra dag 1.

Slowjuicehus og Slowjuice baby

Siden køkkenbordet har vi udvidet vores produktion 3 gange og i starten af 2017 byggede vi vores eget Slowjuicehus.

I dag leverer vi til hele Danmark og selvom der nu også er kommet en Slowjuicebaby til, er der fortsat fart på Slowjuice Copenhagen.

”vi glæder os til at friskpresse din juicekur”
Julie