Viser alle 15 resultater

Vis
49DKK
Vis
49DKK
Vis
59DKK
Vis
Vis
49DKK
Vis
Fra: 299DKK / måned
Vis
49DKK
Vis
Vis
499DKK
Vis
Vis
Vis
Vis

Køb en god og billig juicekur

Hos Slowjuice Copenhagen ved vi hvad din krop trænger til! Kickstart eller fasthold din sunde livsstil med en af vores 100% økologiske juicekure. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i din juicekur, så du kan roligt invitere os indenfor i dit køleskab. Forkæl din krop og køb din juicekur ved os.

Køb en billig juicekur der passer dig!

Vi ved hvordan det i en presset hverdag kan være udfordrende, at sørge for at passe og pleje sin krop.

Derfor kan du ved os købe forskellige juicekure, så du altid kan have dit næste måltid med på farten, eller hurtigt gribe din næste juice fra køleskabet. Du slipper for indkøb og det store arbejde selv at presse din juice.

Din Slowjuice-pakke indeholder alt hvad du behøver til at kickstarte din sunde livsstil, og der medfølger en vejledning der sikkert guider dig igennem hver dag på Slowjuice.

Hver Slowjuice stammer fra 100% økologiske grøntsager og frugter – fuldstændig uden tilsætningsstoffer, konservering eller nedfrysning. De er nøje udvalgt og unikt sammensat af absolut bedste kvalitet. Vi koldpresser alle Slowjuice selv og sammenligner du med hvad du ellers betaler for oplevelser, der skal hjælpe din krop, kan vi med rette sige, at vores juicekure er billige. Og bedst af alt – du og din krop vil elske dem!

Hvorfor vælge en juicekur?

Både vores Originale og Grønne juicekur er spækfyldt med alverdens lækre og sunde grøntsager – 100% økologiske naturligvis.

I den Originale juicekur indtager du blandt andet spinat, ingefær, gurkemeje, chili, citron, rødbede og gulerod. Alle sammen farvestrålende og smagfulde grøntsager, der på hver sin måde bidrager til at give dig og din krop en masse vitaminer, mineraler og go´ energi til at kickstarte en sund livsstil.

Vælger du i stedet at købe vores Grønne juicekur, så er den selvsagt fyldt med en masse grønne og næringsrige grønne grøntsager, som eksempelvis grønkål, broccoli og spinat.

For at gøre den Grønne juicekur ekstra lækker og unik har vi tilføjet forskellige superfoods, som matcha, spirulina, tang, der alle er ekstra rige på vitaminer og mineraler. Vores Slowjuice booster kroppens naturlige processer, med vores sunde og 100% økologiske råvarer.

Vores koldpressede Slowjuice bliver kun lavet på bestilling, så den altid er helt frisk, når den kommer frem til dig. Vi anvender ingen former for konservering, tilsætning eller nedfrysning og fordi vi kun bruger naturlige ingredienser, så har vores produkter en naturlig holdbarhed på 5 dage.

Spørgsmål til valg af juicekur?

Er du i tvivl om hvilke af vores juicekure, som du gerne vil købe?

Selvom vi har travlt med at presse juice, så kan du altid kontakte os via vores formular, eller ringe til os direkte. Så hjælper vi dig gerne med at finde din billige juicekur der passer lige præcis til dig. Vi tilbyder også Slowjuice på abonnement, hvor du sparer penge på din Slowjuice hver måned.

Er du mere interesseret i at prøve vores juice af, så kan du med fordel bestille vores 3 dages juicekure.

Forsæt din sunde livsstil eller kickstart den i dag med en masse go´ energi fra Slowjuice Copenhagen.