Slowjuice -Der ligger viden og go’energi bag hver en dråbe

af | nov 12, 2017 | Blog

Slowjuice Copenhagen er stiftet af Julie – juiceelsker og tidligere elitesportsstjerne.

”Med Slowjuice ville jeg skabe et naturligt og ærligt produkt, der kunne hjælpe andre med at kickstarte og fastholde deres sunde livsstil” Julie.

Julie har en fortid som professionel badmintonspiller og opnåede i perioden 2010 – 2014 både VM-bronze, EM-sølv og bronze, DM-guld samt en placering på verdensranglisten som nr. 11.

Naturligt og ærligt produkt

Visionen er nu at skabe et naturligt og ærligt produkt, der hjælper andre med at kickstarte og fastholde deres sunde livsstil. Som f.eks. vores grøn juice der indeholder alle de bedste råvarer.

Læs mere om økologisk Slowjuice kur >

Der er ikke en lige vej til succes

Julie kommer fra Allinge på Bornholm og det var bestemt ikke selvskreven at en pige fra Bornholm skulle nå verdenstoppen i badminton.

Men som 16-årig flyttede Julie hjemmefra for at forfølge drømmen om succes i sportens verden. 5 år senere blev hun en del af det danske badmintonlandshold.

Midt i sin rejse mod at blive den bedst mulige badmintonspiller valgte Julie elitesportstilværelsen fra for at uddanne sig og tilegne sig endnu mere viden inden for sundhed, kost og ernæring. Det blev et afbræk fra den professionelle sportstilværelse på 5 år, men på trods af gennemført uddannelsen og drømmejobbet i hus lurede ambitionen om at vinde flere medaljer på badmintonbanen stadig.

”jeg sagde mit job op, ringede til landstræneren og startede en hård kamp tilbage – det var det hele værd” Julie

Læs mere om en kompromisløs holdning til økologi og kvalitet >

Når man deler sin viden bliver man stærkere

Igennem hele sin karriere har Julie, med stor succes, arbejdet på at optimere sin krop til at performe på badmintonbanen. Det har krævet stor viden om kroppens mekanismer, sundhed og kost samt en konstant sund livsstil.

Blandt både holdkammerater og konkurrenter over hele verden, blev Julie hurtigt kendt som hende man kunne opsøge for et godt råd om kost, sundhed og præstationer.

Dagen efter Julie spillede sin sidste kamp til VM på hjemmebane i Danmark startede arbejdet med at skabe Slowjuice Copenhagen.
Passionen for de friske råvarer og de gode juicer kan nemt smages. Prøv bl.a. vores ingefærshot der kan købes her.

 

Vi tror på det laver. Du kan smage kvaliteten i hver dråbe. Er du nysgerrig, kan du med fordel prøve vores juicekasse. I juicekassen finder du godt og blandet af vores forskellige juicer. Du kan læse mere om vores økologiske juicekassen her.  Du kan også se mere af vores rejse på vores instagram.

Recent posts

0 kommentarer

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding