Overskudspakken – 42 blandede friske juice & smoothie

1.599,00 kr.

Vi har altid lidt blandede juicer i overskud – derfor er disse til en super skarp pris!

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

Slowjuice Copenhagen’s største overskudspakke nogensinde

42 blandede friske juice & smoothies, skabt med 100% naturlige og økologiske ingredienser. Vores store udvalg af varierede smagsoplevelser giver dig friheden til at skræddersy din egen juicekur og bringe sundhed ind i dit liv.

42 Blandede juicer & smoothies

Dyk ned i en verden af smagsnuancer med vores mest omfattende pakke. Med 42 forskellige juicer og smoothies får du en bred vifte af ernæringsmæssige fordele og oplevelser.

Hydrering og velvære

For at opnå optimale resultater opfordrer vi til daglig hydrering med frisk vand. Vand spiller en afgørende rolle i vedligeholdelse af fysiske og kognitive funktioner samt regulering af kropstemperaturen.

POWER Slowjuice til aktive dage

Er du fysisk aktiv under din juicekur? Indtag vores POWER slowjuice, rig på folat, som kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse og give ekstra energi til dine aktive dage.

Fleksibel Juicekur

Med 42 varianter kan du tilpasse din juicekur efter dine præferencer og behov. Uanset om det er en dag, to dage eller mere, har du masser af muligheder.

Overskudspakken – 42 blandede friske juice & smoothie henvender sig til dem, der søger maksimal variation, fleksibilitet og en generøs mængde af Slowjuiceoplevelser. Perfekt til både korte og længere juicekure.

Bestil din overskudspakke på vores hjemmeside, og lad Slowjuice Copenhagen introducere dig til et overflødighedshorn af smagsfulde, økologiske juicer. Rigtig go’ fornøjelse!

3.7/5 (38 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri, citron,
grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble, gul peberfrugt,

citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding