Original Juicekur – 5 dage

1.649,00 kr.

Den Originale Slowjuice kur er unikt sammensat af lækre og farvestrålende frugt samt grøntsager – bl.a. rødbede, gulerod, grønkål, bladselleri, ingefær, peberfrugt, citron m.m.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

Original Juicekur – en fem dages rejse mod velvære og sundhed

Original Juicekur af Slowjuice Copenhagen

En eksklusiv juiceoplevelse skabt med 100% naturlige og økologiske juicer. Vores juice er presset efter Slowjuice princippet for at bevare alle næringsstoffer og den autentiske smag.

Hydrering og sund Livsstil

Udover de velsmagende juicer understreger vi vigtigheden af hydrering. Vi anbefaler mindst 2 liter vand dagligt for at opretholde normale fysiske og kognitive funktioner. Yderligere anbefaler vi en liter urtete i løbet af dagen.

Detox og sund livsstil

Vores Original Juicekur er ikke kun en del af en slankekur; det er også en effektiv måde at kickstarte en sundere livsstil og detoxe din krop for uønskede giftstoffer.

100% Økologisk

Vi er stolte af at levere juicekurer, der er 100% økologiske og baseret på de friskeste råvarer. Kvalitet og smag går hånd i hånd i vores juicekur.

Original Juicekur – 5 dage er skabt til dem, der søger en dybdegående juiceoplevelse som en del af deres slankekur eller som ønsker at starte på en sundere livsstil.

Kickstart din sundere livsstil med vores Original Juicekur – 5 dage. Bestil din juicekur på vores hjemmeside med levering lige til døren. Rigtig go’ fornøjelse!”

3.2/5 (90 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding