Original Juicekur – 4 dage

1.425,00 kr.

Den Originale Slowjuice kur er unikt sammensat af lækre og farvestrålende frugt samt grøntsager – bl.a. rødbede, gulerod, grønkål, bladselleri, ingefær, peberfrugt, citron m.m.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

Original Juicekur – en fire dages rejse mod sundhed og velvære

En unik og nærende juiceoplevelse, skabt af Slowjuice Copenhagen med 100% naturlige og økologiske juicer. Vi presser vores juice efter Slowjuice princippet for at bevare alle næringsstoffer og den autentiske smag.

Hydrering og sund livsstil

Vores juicekur er mere end bare drikkevarer. Vi understreger vigtigheden af hydrering og anbefaler mindst 2 liter vand dagligt for at opretholde normale fysiske og kognitive funktioner. Hertil anbefaler vi også at nyde en urtete i løbet af dagen.

Detox og sund livsstil

Vores Original Juicekur er ikke kun en del af en slankekur, det er også en effektiv måde at kickstarte en sundere livsstil og detoxe din krop for uønskede giftstoffer.

100% Økologisk

Vi er stolte af at levere juicekurer, der er 100% økologiske og baseret på de friskeste råvarer. Vi presser hver dråbe med kærlighed og omtanke for at give dig det bedste.

Kickstart din sundere livsstil med vores Original Juicekur – 4 dage. Bestil din juicekur her på vores hjemmeside og få levering lige til døren. Rigtig go’ fornøjelse!”

3.2/5 (86 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding