Grøn Juicekur – 3 dage

1.149DKK

Den Grønne Slowjuice kur er unikt sammensat af lækre og sunde grønne grøntsager, som grønkål, persille, agurk, tilsat superfoods som spirulina og tang samt naturlige lækkerier som citron, ingefær og chili.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

3 dages grøn juicekur

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor sørger vi for at du får koldpresset juice som er unikt sammensat og alle juicer er naturligvis økologiske.

Vi har en passion for kvalitet og ønsker at levere et top produkt til den kvalitetsbevidste forbruger. Vores sammensætninger har et højt indhold af forskellige typer af grønt. Vi går op i detaljen og bruger forskellige rodfrugter, grønt, superfoods, og frugt – såsom broccoli, spirulina, rødbede og pære.

Derudover kommer vores store kærlighed til økologi, som sikrer dig produkter uden tilsætningsstoffer, pesticidrester eller giftstoffer. På vores webshop finder du et spændende udvalg af økologiske slowjuice kure – baseret på naturens egne råvarer.

Vores produkter er omhyggeligt udviklet af mennesker med viden og passion for juice i højsædet. Med alt den sundhed kan man måske tænke ”men, hvordan smager det så”. Vi har gjort os umage i at alle vores koldpressede juicer også har en god smag. Så du både får en høj kvalitet men også en god smagsoplevelse.

Kickstart din sundere hverdag – prøv vores økologiske slowjuice kure.

0/5 (0 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, citron, grønkål,
æble, pære, selleri,
ingefær, persille

Earthing

Vand, citron, hampeolie,
spirulina, tang

Immunity

Appelsin, æble, citron,
lime, gul peberfrugt,
ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, citron,
havtorn, gurkemeje,
chili

Booster

Pære, æble, 
citron og ingefær

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding