Slowjuice – abonnement

Fra: 299.00DKK / måned

– op til 1099,-/måned

Abonner på din sunde livsstil!

Kickstart og fasthold din sunde livsstil og boost kroppen med en masse go’ energi hver måned – uden binding, naturligvis.

Slowjuice abonnementet er for dig, som gerne vil gøre noget godt for dig selv og din krop – jævnligt. Det er for dig, som måske har brug for en lille reminder i ny og næ, for at komme tilbage på det sunde “spor” og nulstille dit system og dine cravings.

Hvilke fordele er der ved et Slowjuice abonnement? Vi har valgt, at det skal kunne betale sig at abonner på sin sunde livsstil – derfor følger der, naturligvis, en masse goder med, når man er Slowjuice abonnent:

  • Du sparer 99,- på din Slowjuice kur
  • 2 Gratis plantebasserede opskrifter om måneden, som er udarbejdet af ernæringsekspert Julie Houmann og som kan inspirerer dig til at fastholde en sund livsstil.
  • Sæsonens Booster shot til hver morgen i en uge (1 flaske)
  • Én månedlig rabatkode, som du kan give til venner eller familie
  • Du har tage et aktivt valg om, at vedligeholde en sundere livsstil

Når du opretter dig, som Slowjuice abonnent, har du flere valgmuligheder. Du kan modtage 1, 2 eller 3 dages Slowjuice kur, i enten den Grønne eller Originale variant som du modtager hver måned.

I kalenderen vælger du, hvilken dato din FØRSTE Slowjuice kur skal friskpresses. Hvis du ønsker at afhente din Slowjuice kur på Raffinaderivej 10, sker det på den valget dato – mellem kl. 17-18:00.

Ønsker du derimod at få din Slowjuice kur leveret, vil du modtage den dagen EFTER, mellem kl. 08-18:00.

Du behøver ikke være hjemme, når leveringen sker, heller ikke selvom du bor i lejlighedskompleks – du vælger blot hvor kassen må stilles, når du kommer længere i bestillingsprocessen.

  • Betalingen for din Slowjuice kur trækker vi automatisk hver måned, som et fast beløb. Læs mere om handelsbetingelser her
  • Vi kontakter dig pr. mail ca. 3 uger efter at du har modtaget din første Slowjuice kur – og spørger hvilken dag det passer dig bedst, at modtage den næste omgang Slowjuice.
  • Du modtager løbende (hver måned) gratis plantebaseret opskrifter på mail, samt rabatkoder, som du kan give til venner og familie.