Juice – Sæsonens Ingefær Booster

59DKK

En frisk og stærk Ingefær Booster friskpresset på pære, æble, citron og ingefær. En flaske indeholder 300ml, som passer til et lækkert shot hver morgen i 5-7 dage.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

Ingefærshot køb – boost dit immunforsvar

Det er moderne at foretage et Ingefærshot køb, og med god grund. Med et ingefærshot køb er du sikret dig den bedste energi, så du er frisk og klar til dagens strabadser. Dit ingefærshot køb indeholder vitaminer og mineraler, herunder A-, B-, E-vitamin, Calcium m.m. Hvilket gør ingefær et af de bedste råvarer at indtage. Du kan foretage et ingefærshot køb her på vores hjemmeside, og vi friskpresser altid først bestillingen, når vi har modtaget den. På den møde sikre vi, at dit ingefærshot køb altid er 100% frisklavet.

Ingefærshot køb hos Slowjuice

Det friskpressede ingefærshot køb, som du bestiller ved os bliver laver på: pære, æble, citron og ingefær. Vi tilsætter sæsonens råvarer, fx om sommeren tilsætter vi rabarber. Den er perfekt i kombination med din Slowjuice kur eller til at dele med familien. Foretag et ingefærshot køb i dag. Der er mange fordele forbundet ved et ingefærshot køb. Ingefær er spækket med en masse lækre antioxidanter, som din krop vil elske. Derudover, så har ingefær også antiinflammatoriske egenskaber.

At starte dagen med et ingefærshot, er en god måde at forberede din krop på dagen. Ingefær hjælper med at booste dit stofskifte, beroliger din mave inden morgenmad, spækket med antioxidanter. Den stærke smag kan hjælpe med at forstærke din smagsløg, så dagens måltider kommer til at smage endnu bedre.

Foretag et ingefærshot køb online, og være med til at give dig og din familie et frisk pift om morgenen. Har du brug for en cleanse? Så se også vores sunde detox juice.

Fordele ved et ingefærshot køb hos Slowjuice Copenhagen

Der er mange fordele med et ingefærshot køb hos Slowjuice Copenhagen. Vi tilbyder kun vores juicere de bedste råvarer. Vi bruger kun 100% økologiske råvarer, når vi skal producere dine juice. Med et ingefærshot køb, kan du glæde dig til mere energi og overskud i hverdagen. Start dagen med et ingefærshot fra Slowjuice Copenhagen. Skulle du blive lækekr sulten i løbet af dagen, så tilbyder vi også vores kunder en masse lækre og sunde snacks fra Raw-Bite.  Er du en lidt mere garvet juicer, så har vi den helt perfekte cleanse kur til dig.

 

5/5 (1 Review)

ALL GREEN

Agurk, citron, grønkål,
æble, pære, selleri,
ingefær, persille

Earthing

Vand, citron, hampeolie,
spirulina, tang

Immunity

Appelsin, æble, citron,
lime, gul peberfrugt,
ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, citron,
havtorn, gurkemeje,
chili

Booster

Pære, æble, 
citron og ingefær

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding