Go Green (frost) – 5 dage

1.599,00 kr.

Go Green Slowjuice kur er udelukkende sammensat af lækre og farvestrålende grøntsager i både juice, smoothie og shots – rødbede, grønkål, bladselleri, agurk, ananas, avokado, spinat ingefær, æble, lime & citron

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Da vi indfryser en del af vores produktion på produktionsdagen vil du på frost juice kasser opleve overskredet holdbarhedsdato på flaskerne. Det er forbi vi ikke over forskel på juicen og derfor bruger dagens flasker med dato til indeværende uge. Juicerne har fem dages holdbarhed efter optøning. 

Go Green Juicekur på frost – en fem dages sundhedsoplevelse, der kombinerer fantastisk smag med økologiske ingredienser i en kold fornøjelse.

Go Green Juicekur af Slowjuice Copenhagen

Udforsk den forlængede fem-dages Go Green Juicekur i frostversionen, hvor 100% naturlige og økologiske ingredienser mødes i en dans af smag og vitalitet.

Hydrering og sund livsstil

Sundhed starter med hydrering. Vi opfordrer til at drikke mindst 2 liter vand dagligt samt nyde urtete. Selvom din juicekur dækker en stor del af væskebehovet, anbefaler vi stadig mindst 2 liter rent vand dagligt.

Fem dages farvestrålende sundhed

Denne Go Green (frost) – 5 dage juicekur er sammensat af rødbede, grønkål, bladselleri, agurk, ananas, avokado, spinat, ingefær, æble, lime og citron. Oplev en fem-dages rejse fyldt med smag og sundhed.

Juice, Smoothie og Shots

Fem dages forfriskning i forskellige former. Fra lækre juicer til forfriskende smoothies og potente shots – en varieret oplevelse til glæde for dine smagsløg og velvære.

Go Green (frost) – 5 dage henvender sig til dem, der søger det ultimative i grøn sundhed, kombineret med bekvemmeligheden ved frostbevarede juicer.

Oplev fem dage med farvestrålende sundhed. Bestil din juicekur på vores hjemmeside med levering direkte til døren. Rigtig go’ fornøjelse!

3.2/5 (86 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding