All Veggie – 5 dage

1.649,00 kr.

All Veggie Slowjuice kur er udelukkende sammensat af lækre og farvestrålende grøntsager i både juice, smoothie og shots – rødbede, gulerod, appelsin, grønkål, bladselleri, agurk, ananas, avokado, spinat ingefær, æble, lime & citron

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Frem til Lørdag midnat samme uge som leveringen sker.

All Veggie Juicekur på 5 dage. En dybdegående rejse ind i verden af lækre, farvestrålende grøntsager

All Veggie Juicekur af Slowjuice Copenhagen

En eksklusiv fem-dages juiceoplevelse sammensat af 100% naturlige og økologiske juicer. Vores All Veggie Juicekur er nøje udviklet for at give dig en overflod af smag og sundhed.

Hydrering og sund livsstil

Vi understreger vigtigheden af hydrering gennem hele dagen. Udover de lækre juicer anbefaler vi mindst 2 liter vand dagligt for at støtte normale fysiske og kognitive funktioner. Tilføjelse af en liter urtete i løbet af dagen anbefales også.

Farvestrålende Ingredienser

All Veggie Juicekuren på 5 dage indeholder en fest af smag med ingredienser som rødbede, gulerod, appelsin, grønkål, bladselleri, agurk, ananas, avokado, spinat, ingefær, æble, lime og citron. En kulmination af smagsoplevelser for din daglige rutine.

Eksklusiv juice, smoothie og shots

Nyd variationen i All Veggie Juicekur, der inkluderer juice, smoothie og shots. Hver komponent er omhyggeligt afstemt for at give dig den optimale ernæringsmæssige oplevelse.

All Veggie – 5 dage er skabt til dem, der søger en længere og mere dybdegående fordybelse i smagen af friske grøntsager gennem juice, smoothies og shots.

Oplev All Veggie Juicekuren i 5 dage og dyk ned i den farverige verden af grøntsager. Book din juicekur på vores hjemmeside med levering lige til døren. Rigtig go’ fornøjelse!”

3.1/5 (87 Reviews)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding