Original Juicekur (frost) – 3 dage

1.125,00 kr.

Den Originale Slowjuice kur er unikt sammensat af lækre og farvestrålende frugt samt grøntsager – bl.a. rødbede, gulerod, grønkål, bladselleri, ingefær, peberfrugt, citron m.m.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Da vi indfryser en del af vores produktion på produktionsdagen vil du på frost juice kasser opleve overskredet holdbarhedsdato på flaskerne. Det er forbi vi ikke over forskel på juicen og derfor bruger dagens flasker med dato til indeværende uge. Juicerne har fem dages holdbarhed efter optøning. 

Original Juicekur på frost

Er en særlig skabt juiceoplevelse tilpasset til din livsstil. Denne tre dages juicekur er baseret på vores signatur Original Juicekur, nu tilgængelig i frostform – så du kan starte din juicekur, når det passer dig bedst.

Original Juicekur af Slowjuice Copenhagen

Denne tre dages juicekur er udviklet af Slowjuice Copenhagen og er sammensat af 100% naturlige og økologiske juicer af højeste kvalitet.

Hydrering og sund livsstil

HUSK vigtigheden af hydrering. Udover de lækre juicer anbefaler vi mindst 2 liter vand dagligt for at støtte dine normale fysiske og kognitive funktioner.

Fleksibilitet med frost

En slowjuice juicekur på frost giver dig friheden til at starte din juiceoplevelse, når det passer dig. Trods frost får du stadig den samme kvalitet, baseret og fremstillet af 100% økologiske råvarer.

Start din to-dages Slowjuice rejse med Original Juicekur (frost) fra Slowjuice Copenhagen. Rigtig go’ fornøjelse!”

5/5 (1 Review)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding