Orignial Juicekur (frost) – 2 dage

749,00 kr.

Den Originale Slowjuice kur er unikt sammensat af lækre og farvestrålende frugt samt grøntsager – bl.a. rødbede, gulerod, grønkål, bladselleri, ingefær, peberfrugt, citron m.m.

Vælg ønsket leveringsdato og bestil nedenfor:

p

Holdbarhed

Da vi indfryser en del af vores produktion på produktionsdagen vil du på frost juice kasser opleve overskredet holdbarhedsdato på flaskerne. Det er forbi vi ikke over forskel på juicen og derfor bruger dagens flasker med dato til indeværende uge. Juicerne har fem dages holdbarhed efter optøning. 

Original Juicekur på frost til 2 dage

Er skabt til at give dig en sund og nærende oplevelse på dine egne vilkår. Denne to-dages juicekur er baseret på vores eksklusive Original Juicekur, nu tilgængelig i frostform, så du kan starte din juiceoplevelse, når det passer dig bedst.

Original Juicekur af Slowjuice Copenhagen

En eksklusiv juicekur, udviklet af Slowjuice Copenhagen, med 100% naturlige og økologiske juicer. Kvalitet og smag i harmoni.

24 Blandede juicer

På trods af frost bevarer vores juicekur den samme friskhed og kvalitet. Med 24 blandede juicer har du mulighed for at nyde variationen i dine smagsoplevelser.

Hydrering og sund livsstil

HUSK at opretholde hydrering gennem dagen. Ud over de velsmagende juicer anbefaler vi mindst 2 liter vand dagligt for at støtte normale fysiske og kognitive funktioner.

Fleksibilitet med frost

En slowjuice juicekur på frost giver dig friheden til at starte din juiceoplevelse, når det passer dig. Trods frost får du stadig den samme kvalitet, baseret og fremstillet af 100% økologiske råvarer.

Original Juicekur (frost) – 2 dage henvender sig til dem, der ønsker en kort, men intens juiceoplevelse på eget skema. Juicekuren er dem, der prioriterer sundhed, økologi og ønsker en smagfuld juiceoplevelse.”

5/5 (1 Review)

ALL GREEN

Agurk, æble, bladselleri,
citron, grønkål, ingefær

Immunity

Appelsin, æble,
gul peberfrugt, citron, ingefær

Power

Rødbede, æble,
citron, ingefær

Balance

Gulerod, æble, appelsin,
citron, ingefær

Booster

Æble, ingefær, citron

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding