Showing all 15 results

Vis
49DKK
Vis
49DKK
Vis
59DKK
Vis
Vis
49DKK
Vis
Fra: 299DKK / måned
Vis
49DKK
Vis
Vis
499DKK
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis

 

Køb en færdiglavet juicekur på abonnement

  Hjælp dig selv og din sundhed med en færdiglavet juicekur måned efter måned. Det er ganske nemt – du fortæller os hvornår du gerne vil modtage din juicekur, og så sørger vi for leveringen. Vælg enten vores Originale Slowjuice kur med en masse næringsrige og farvestrålende grøntsager, eller vores Grønne Slowjuice kur, som udelukkende er grønne grøntsager. Begge kure er fyldt med vitaminer, mineraler og en masse go’ energi. Vælger du at købe din færdiglavede juicekur på abonnement, så opnår du STORE fordele:
    • Du sparer helt op til 30% på din Slowjuice kur.
    • Du modtager en flaske af sæsonens booster, der er propfyldt med go’ energi!
    • Oveni din lækre juicekur modtager du en rabatkode på 100 kr., som kan bruges ved din næste bestilling. Den kan du frit bruge eller give videre til én du holder af.
Vælg hvilken dag vi skal friskpresse din Slowjuice kur, og så sender vi den til din adresse den efterfølgende dag mellem kl. 09 – 18.00. Er du ikke hjemme i det tidsrum, så noterer du blot hvor din færdiglavede juicekur må stilles. Den er forsvarligt pakket i  fødevareemballage med køleelement, så din juicekur er kold, når du modtager den – lige til at stille klar i køleskabet.    

En Slowjuice kur tilpasser sig din hverdag

    Hvad enten du vælger en Slowjuice kur på abonnement eller 1, 2 eller 3 dage, så kan du altid have den med på farten. Med det samme du modtager din Slowjuice kur, så er den klar til at blive indtaget. Du sparer altså en masse tid i hverdagen, så du ikke selv skal stå for indkøbene eller det store arbejde det er selv at friskpresse juice (og gøre rent efterfølgende). Vi medsender en udførlig vejledning, så vi guider dig igennem hele din Slowjuice-oplevelse, lige fra hvornår hver Slowjuice skal indtages til hvad du kan forvente undervejs. Vil du gerne finde yderligere informationer om vores produkter, så kan du altid finde det i vores webshop og købe vores billige juicekure, der passer lige nøjagtig til dig og din sundhed.  

Spørgsmål til vores færdiglavede juicekurer?

    Vi kender alt til en sund krop, og hvordan go’ energi kan være en kæmpe hjælp i hverdagen. Slowjuice Copenhagen er stiftet af Julie. Hun har rejst verden rundt som professionel badmintonspiller, og samtidig dyrket sin passion for ernæring og sundhed. Udover kærlighed til det ærlige produkt elsker Julie at dele ud af hendes sunde erfaringer. Det bliver gjort gennem naturlige råvarer og en 100% økologisk Slowjuice kur, som motiverer dig til et sundt liv med en masse go’ energi.