En verden af økologisk slowjuice og juicekur

Økologiske juicekurer, koldpresset med passion. Vi friskpresse juicekurer og leverer dem lige til din dør. Du kan enten oprette dig som abonnement og automatiserer din juicekur, eller du kan bestille en 1 dages juicekur, 2 dages juicekur eller 3 dages juicekur.

KATEGORIER

Viser alle 6 resultater

Køb færdiglavet juicekur

Kickstart din sunde livsstil ved at købe en færdiglavet juicekur som er 100% økologisk.
Vores Originale og Grønne Slowjuice kure kickstarter dig og din krop til en sund livsstil med en masse go’ energi. Køb færdiglavet juicekur nemt her på vores webshop.

Du kan både købe din færdiglavede juicekur online og få leveret juicekurer til 1, 2 eller 3 dage. Ved køb af en færdiglavet juicekur får du et skub i den sundere retning.

Vi går ikke på kompromis med vores naturlige og sunde Slowjuice, der er unikt sammensat af de absolut bedste økologiske råvarer – uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, nedfrysning eller andet – vi synes, du og din krop fortjener det bedste.

Køb færdiglavet juicekur på online

Hjælp dig selv og din sundhed på vej, ved køb af færdiglavet juicekur online. Det er ganske nemt – du fortæller os, hvornår du gerne vil modtage din juicekur, og så sørger vi for leveringen. Om du skal have din juicekur leveret til København eller ved dørtrinnet i Århus er ligegyldigt. Vi leverer i hele landet.

Køb færdiglavet juicekur og oplev den store forskel i din krop.
Vælg enten vores Originale Slowjuice kur med en masse næringsrige og farvestrålende grøntsager, eller vores Grøn juice kur, som udelukkende er grønne grøntsager. Begge kure er fyldt med vitaminer, mineraler og en masse go’ energi.

Køb af færdiglavet juicekur indeholder mange fordele:

    • Du modtager en flaske af sæsonens booster, der er propfyldt med go’ energi!
    • Oveni din lækre juicekur modtager du en rabatkode på 100 kr., som kan bruges ved din næste bestilling. Den kan du frit bruge eller give videre til én du holder af.

Vælg hvilken dag vi skal friskpresse din Slowjuice kur. Så sender vi den til din adresse den efterfølgende dag mellem kl. 09 – 18.00.
Er du ikke hjemme i det tidsrum, så noterer du blot hvor din færdiglavet juicekur, må stilles. Den er forsvarligt pakket i  fødevareemballage med køleelement, så din juicekur er kold, når du modtager den – lige til at stille klar i køleskabet. Køb færdiglavet juicekur i dag og invester i en sundere fremtid.

Køb færdiglavet juicekur tilpasset til din hverdag

Hvad enten du vælger en Slowjuice kur på 1, 2 eller 3 dage, så kan du altid have den med på farten. Du skal blot købe din færdiglavede juicekur online.

Med det samme du modtager din færdiglavede juicekur, så er den klar til at blive indtaget. Du sparer altså en masse tid i hverdagen, så du ikke selv skal stå for indkøbene eller det store arbejde det er at selv friskpresse juice (og gøre rent efterfølgende).

Vi medsender en udførlig vejledning, som guider dig igennem hele din Slowjuice-oplevelse, lige fra hvornår hver Slowjuice skal indtages til hvad du kan forvente undervejs. Så kan du nyde dit køb af færdiglavet juicekur til fulde.

Vil du gerne finde yderligere informationer om vores produkter, så kan du altid finde det i vores webshop og købe vores billige juicekure, der passer lige nøjagtig til dig og din sundhed.

Spørgsmål til køb af færdiglavet juicekur?

Vi kender alt til en sund krop, og hvordan go’ energi kan være en kæmpe hjælp i hverdagen. Derfor sidder vi altid klar til at guide dig der vil købe færdiglavet juicekur online.

Ved køb af færdiglavet detox juice kur, får du renset din krop.

Du kan se vores udvalg af juice cleanse. Med en juice cleanse, får du et skub i retningen af en sundere hverdag.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding