En verden af økologisk slowjuice og juicekur

Økologiske juicekurer, koldpresset med passion. Vi friskpresse juicekurer og leverer dem lige til din dør. Du kan enten oprette dig som abonnement og automatiserer din juicekur, eller du kan bestille en 1 dages juicekur, 2 dages juicekur eller 3 dages juicekur.

KATEGORIER

Viser et enkelt resultat

Juicekur 2 dage – helt enkelt

Vores juicekur 2 dage indeholder i alt 14 friskpressede juicer, som skal fordeles på de 2 dage. Når du modtager din “juicekur 2 dage”- pakke, vil der være en vejledning til hvilken rækkefølge juicerne skal drikkes i.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at lytte efter din krop, når du er på en juice cleanse eller en detox juice kur i 2 dage. Måske har du behov for at drikke to juicer lige efter hinanden og vente lidt længere med at drikke den næste. Husk at give din mave hviletid mellem juicerne, da din krop bruger hviletiden til at forbedre sin fedtforbrænding, hvilket giver dig et mere stabilt blodsukker og derved et stabilt energi niveau.

Derudover er det vigtigt, når du er på juicekur 2 dage, at du drikker rigeligt med vand og meget gerne supplerer op med den urtete, som er vedlagt i pakken.

Bliver du snack sulten, så prøv en af vores lækre Raw Bars.

Kun de bedste råvarer er gode nok

Hos Slowjuice Copenhagen har vi stor fokus på, at vores juicer altid bliver fremstillet af de bedste råvarer. Al den frugt og grønt vi presser til vores juicekur 2 dage, er 100% økologiske og naturlige. De økologiske råvarer i vores juicekur 2 dage, reducere dit indtag af pesticider, hvilket er med til at rense din krop indvendigt.

Alle juicer i vores juicekur 2 dage er presset som slowjuice. Dvs. at råvarerne er presset meget langsomt og nænsomt. Den langsomme hastighed betyder at man minimerer iltningen, og derved bibeholder så mange næringsstoffer og enzymer som muligt.

Mærk forskellen med en juicekur 2 dage

Allerede efter første glas juice, vil du kunne mærke en forskel.

Juicekur 2 dage er den perfekte måde at nulstille din krop. De store mænger frugt og grønt, du indtager over en 2 dags juicekur, styrker dit immunforsvar, øger dit energi niveau og giver din mave ro. Så du er i tiptop stand til at starte din sundere livsstil.

På en 2 dags juicekur indtager du store mængder antioxidanter, hvilket gør dine celler mere modstandsdygtige overfor iltskader, og derved styrker dit imunforsvar og forebygger sygdomme. Vores juicer indeholder grøntsager med et højt fiber indhold, hvilket der på en juicekur 2 dage giver dig en sundere tarmflora og kan medvirke til et bedre kolesteroltal.

På en juicekur 2 dage vil du komme i et kalorieunderskud – men frygt ej. Underskuddet er med til at kickstarte dit vægttab, derudover får det kroppen til at rydde ud i gamle og trætte celler, hvilket gør dig sundere indvendig.

Juicekur 2 dage som en del af et sundere liv

Du kan ikke være på en juicekur resten af dit liv, men du kan med fordel gøre en juicekur 2 dage til en ugentlig eller månedlig rutine. Vores juicekurer kan bestilles på abonnement, så du modtager din juicepakke præcist når det passer dig.

Hvis du gerne vil få de gode nærringsstoffer fra vores juicer ugentligt, men synes at en juicekur i 2 dage er i overkanten, kan du altid prøve vores juicekur 1 dag. I denne juicepakke har du mulighed for at vælge imellem to varianter: Original – eller grøn juicekur. Hvis du er klar til at starte din sundere hverdag, kan du også prøve vores juicekur 3 dage, som giver dig 3 dage med de lækreste juicer.  Du kan også prøve vores populære grøn juice.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding