En verden af økologisk slowjuice og juicekur

Økologiske juicekurer, koldpresset med passion. Vi friskpresse juicekurer og leverer dem lige til din dør. Du kan enten oprette dig som abonnement og automatiserer din juicekur, eller du kan bestille en 1 dages juicekur, 2 dages juicekur eller 3 dages juicekur.

KATEGORIER

Viser et enkelt resultat

  • Gavekort

    Slowjuice Copenhagen gavekort

    Gavekort

    Den perfekte gaveide til en sund livsstil og masser af go' energi.

    Læs mere

Juicekur 1 dag – starten på en sundere livsstil

Juicekur 1 dag anbefales til dig, der skal prøve en juicekur for første gang,

Juicekuren findes i to forskellige varianter: Original- eller Grøn juice kur. Den originale indeholder de bedste mineraler og vitaminer fra blandt andet: Rødbede, gulerod, grønkål, selleri og ingefær.

Den grønne juicekur indeholder en unik sammensætning af sunde grønsager samt superfoods såsom grønkål, persille, agurk og
tang.

Fordelene ved en juicekur 1 dag

Ved Slowjuice Copenhagen har vi stor fokus på kun at bruge de bedste råvarer i vores juicer. Vores juicekur 1 dag hjælper via mikronæringsstofferne med at afgifte og rense din krop.

Ved en juicekur 1 dag får din krop alle de gode og vigtige mineraler og vitaminer, den har brug for. Formålet ved en juicekur eller en juice cleanse, er at give din krop et velfortjent boost både mentalt og energimæssigt.

Vores juicer er proppet med frugt og grønt. Så en juicekur på 1 dag vil sikre, at du får alle de grøntsager, din krop har brug for.

En juicekur på 1 dag kan lære dig omkring appetitregulering, hvor du på ny kan lære din krop at kende; mærke hvordan den reagerer på en masse grøntsager, og at det ikke er farligt at opleve sult.

Det er vigtigt at pointere, at du ikke kan være på juicekur hver dag resten af dit liv. Du kan med fordel gå på en detox juice kur engang om ugen og på den måde bruge juicekuren som supplement til din sunde livsstil. Vores juicekur er også et oplagt valgt, hvis du følger andre kurer såsom 2/5 el. lign.

Hvad er superfoods, og hvorfor er det sundt?

Mange af Slowjuice Copenhagens juicer indeholder det, man kalder superfoods, dette gælder vores også juicekur 1 dag.

Superfoods dækker over nogle enkelte madvarer, som er betydeligt sundere end andre, da da indeholder en høj mængde af sunde vitaminer samt fytokemikalier (sundt farvestof), samtidig med at de indeholder lave mængder mættet fedt. I vores juicekur, vil du indtage forskellige superfoods såsom: broccolie, blomkål og tang.

Prøv også vores Raw Bars, der er den perfekte snack til, når du bliver lækker sulten.

Juicekur 1 dag på abonnement

Får du, ligesom mange andre, smag for vores juicekur 1 dag, kan du med fordel bestille vores juicekurer på abonnement. Hermed sikre du, at du altid får leveret din frisk lavet juicekur 1 dag dagen før du skal bruge den og på den måde altid kan vedligeholde din sundelivsstil.

Vores juicekur abonnement er et af vores nye produkter, som vi kan mærke en stigende efterspørgsel på. Det skyldtes simpelthen, at mange af vores kunder er gengangere, som netop er på vores juicekur om ugen som en suppleant til deres sunde dagligdag, og nu kan de så både spare penge på vores juicekur abonnement, men også tid.

Kan du ikke få nok af vores juice, kan du også bestille juicekur til 2 dage eller 3 dage.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding