En verden af økologisk slowjuice og juicekur

Økologiske juicekurer, koldpresset med passion. Vi friskpresse juicekurer og leverer dem lige til din dør. Du kan enten oprette dig som abonnement og automatiserer din juicekur, eller du kan bestille en 1 dages juicekur, 2 dages juicekur eller 3 dages juicekur.

KATEGORIER

Viser et enkelt resultat

Forkæl dig selv med hampete

Hampete er til dig der leder efter en velsmagende te, som er lidt udover det sædvanlige.

Relax Hampete fra Bornholmerhampen er en mild og rund te med sødme fra lakridsrod og friskhed fra pebermynte. Smagsnuancerne fra kamille, lindeblomst og hampen tilføjer teen en dejlig finish, og gør den til en perfekt kop te.

For at få det bedste resultat, skal du lade hampeteen trække i små 10 – 12 minutter. Du kan med fordel bruge en smule fedtstof i teen. Hertil kan du smage til med både sukker og citron alt efter præference. (Vi synes dog, den smager bedst i sin naturlige smag.) Og viola – dejlig hampete klar til eftermiddagstørsten eller den stille stund med ro og fordybelse.

 

Hampete – økologisk og bæredygtig te

Hampete er steget i popularitet de sidste par år.
Det er særligt den gode smag og tanken bag, der gør teen populær i de danske tekøkkener.

Relax Hampete fra Bornholmerhampen bliver produceret af biodynamisk industrihamp. Hvilket gør at teen passer perfekt som både frokost- eller aftente, eller til en rolige eftertænksomme stund.

Relax Hampete er utrolig velsmagende og produceret 100% uden brug af ukrudtsbekæmpende midler og pesticider. Efter at have trukket det euforisende stof THC ud af den forædlede hampesort, har man bevaret hampens mange gode egenskaber.

God smag. 100% biodynamisk. Og med omtanke for bæredygtighed og miljø.

 

Den mest populære drik i verden

Vidste du, at te er den væske i verden, der drikkes mest af, efter vand? Herhjemme er ingen undtagelse. Ifølge en undersøgelse fra Analyse Danmark drikker mere end 85% af alle danskere jævnligt te.

Teen er et godt alternativ til den koffeinrige kaffe, som også er meget populær i de danske hjem. Hampete indeholder dog ikke koffein – så hampete egner sig særligt til at drikke ved aftenstid, da den ikke opkvikker og påvirker kroppens naturlige træthed.

 

Hampete – en stor forskel for miljøet

Der har de seneste år været øget fokus på urtete, såsom hampete. Hampete er en naturlig drik der laves med omtanke samtidig med, at den smager dejligt.

Med Relax Hampete støtter du miljøet, da der ikke findes en mere bæredygtig te.

Teen er produceret på Bornholm, hvor den bliver lavet af den biodynamiske virksomhed Bornholmerhampen. Bornholmerhampens kernesag er at komme så tæt på naturen som muligt. Nøgleordene er kvalitet og bæredygtighed. Således har de siden 2019 været biodynamiske, med det hovedmål at arbejde med bæredygtige og klimavenlige produkter.

 

Altid hurtig levering på hampete

Er du løbet tør for te derhjemme, eller kan du bare ikke vente med at prøve Relax Hampete? Frygt ej.
Du vælger selv din leveringsdato, når du handler med os. Så ved du lige præcis, hvornår du får din te ind ad døren.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding