Showing all 2 results

Vores udvalg af grøn juice


Køb din grøntsagsjuice på abonnement

Køb en grøntsagsjuice på abonnement, og hjælp dig selv og din krop til at fastholde din sunde livsstil måned efter måned. Det eneste du skal gøre er, at fortælle os om hvornår du vil have din friskpressede juicekur hver måned.Vi kontakter dig den 1. i hver måned, så du kan fortælle os hvornår din juicekur passer dig bedst i den efterfølgende måned.Køber du vores grøntsagsjuice på abonnement, så er der naturligvis en række fordele:Du sparer helt op til 30% på din 100% økologiske Slowjuice kur.Som et ekstra plus modtager du en flaske af sæsonens booster med din levering.Du modtager også en rabatkode på 100 kr., som du frit kan give til en god ven eller bruge næste gang du selv bestiller til lidt ekstra forkælelse.Du skal blot vælge om du ønsker vores Originale Slowjuice kur, som består af en masse forskellige farverige grøntsager og frugter , eller om du gerne vil have vores Grønne Slowjuice kur, der er fyldt med grønne grøntsager – fælles for dem begge er, at de er spækfyldt med vitaminer, mineraler og en masse go´ energi til dig og din krop!Du modtager din juicekur mellem kr. 09-18.00 dagen efter den dato du vælger i kalenderen.Hvad enten du bor i hus eller lejlighed, så behøver du ikke være hjemme, når juicekuren bliver leveret. Blot skriv ved din bestilling, hvor din juicekur må stilles hvis du ikke er hjemme.  

Køb den grøntsagsjuice som passer til dig!

  Køb en grøntsagsjuice og den tilpasser sig din hverdag! Hvad enten du vælger en 1-dagskur eller vores juicekure på abonnement, så bliver det sendt til din hoveddør.Derfor skal du ikke ud og foretage daglige, og tidskrævende indkøb, og du slipper for det store arbejde det er selv at friskpresse juice. Du kan blot nyde dine friskpressede Slowjuice, som står klar i dit køleskab – du kan tilmed have dem med på farten!Sammen med din juicekur vedlægger vi en vejledning til hvor og hvornår du skal indtage de forskellige juices. Det bedste er dog, at du lytter til din krop! Trænger du til en juice, så skal du endelig bare tage en.  

I tvivl? Kontakt os hellere end gerne

  En Slowjuice kur er sikkert meget anderledes end dine normale spisevaner. Vi vil hellere end gerne vejlede dig til en sundere livsstil, og vise dig hvor stort et energiboost du kan få på en meget nem måde.Slowjuice er stiftet af Julie, der selv er tidligere professionel badmintonspiller, og ved hvad det kræver at have en sund krop. Julie har altid haft en dyb passion for sundhed og fordybede sig i denne efter sin karriere som elitesportsudøver. Med inspiration og viden indsamlet fra hele verden blev visionen for Slowjuice skabt og vi sammensætter altid din Slowjuice af de absolut bedste råvarer ud fra ét mål – at motivere dig og din krop til en sundt liv med en masse go´ energi.Derfor er en Slowjuice kur din unikke mulighed for at starte på en frisk og få en masse ny og go´ energi. Vælger du at købe en færdiglavet juicekur, så understøtter du din krops naturlige udrensning og giver den de bedste forudsætninger for at kickstarte og fastholde en sund livsstil.