En verden af økologisk slowjuice og juicekur

Økologiske juicekurer, koldpresset med passion. Vi friskpresse juicekurer og leverer dem lige til din dør. Du kan enten oprette dig som abonnement og automatiserer din juicekur, eller du kan bestille en 1 dages juicekur, 2 dages juicekur eller 3 dages juicekur.

KATEGORIER

Viser alle 3 resultater

Grøntsagsjuice køb – mange grøntsager med en grøn juice.

Vi har et stort udvalg af juicer fyldt med de bedste grøntsager. Vores grøn juice er fyldt med en masse grønne og næringsrige grøntsager, som eksempelvis grønkål, broccoli og spinat.

For at gøre vores grøn juice ekstra lækker og unik har vi tilføjet forskellige superfoods, som spirulina og tang, der alle er ekstra rige på vitaminer og mineraler. Vores  grøn juice  støtter op om kroppens naturlige udrensningsprocesser, og tilfører væske fra bladgrønt til hydrering af kroppen.

Vores koldpressede grøn juice bliver kun lavet på bestilling, så den altid er frisk, når den kommer frem til dig. Vi anvender ingen former for konservering, tilsætning, hpp-pasteurisering eller nedfrysning og fordi vi kun bruger naturlige ingredienser, så har vores grøn juice en naturlig holdbarhed på 5 dage.

Grønsagsjuice køb – bedre end frugtjuice?

Begge juicekure er unikt sammensat, så du kan kickstarte din sunde livsstil. Vores Originale slowjuice kur skal du vælge, hvis du er på juicekur for første gang, eller ønsker lidt mere energi i form af frugt i juicerne. Vores grøn juice kur skal du vælge hvis du har været på en juice kur før, og din krop kender til at faste. Derudover er en grøn juice kur, en god ide hvis du ønsker minimalt indtag af frugtsukker.

Grøntsagsjuice køb – En grøn juice som passer til din hverdag

Hvad enten du vælger en grøn juice kur på abonnement eller 1,2 eller 3 dage, så kan du altid have den med på farten. Når du modtager din grøn juice, så er den klar til at blive indtaget. Du sparer altså en masse tid i hverdagen.

Med en grøn juice kan du kickstarte din sundere hverdag og give din krop opmærksomhed og nærvær. Du kan også prøve nogle af vores lækre Raw Bars, der er spækket med proteiner og nødder, også er de også 100% økologiske og veganske.

Grøn juice hos Slowjuice Copenhagen

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet! Derfor sørger vi for, at du får koldpresset grøn juice, som er unikt sammensat af 100% økologiske råvarer. Grøntsagsjuice køb hos os er en investering i din egen sundhed, og det tager vi meget seriøst hos Slowjuice Copenhagen.

Vi har en passion for kvalitet og leverer kun top produkter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vores sammensætninger i vores grøn juice har et højt indhold af forskellige typer af grønt. Vi går op i detaljen og bruger forskellige rodfrugter, grønt, superfoods, og frugt – såsom broccoli, spirulina, rødbede og pære til vores grøn juice.

Derudover kommer vores store kærlighed til økologi, som sikrer dig grøn juice uden tilsætningsstoffer, pesticidrester eller giftstoffer. Her på vores webshop finder du et spændende udvalg af økologiske grøn juice – baseret på naturens bedste råvarer.

Vores produkter er omhyggeligt udviklet af mennesker med viden og passion for grøn juice. Med alt den sundhed kan man måske tænke ”men, hvordan smager det så”? Vi har gjort os umage, så alle de koldpressede grøn juice har en god smag.
Så du både får en høj kvalitet men også en god smagsoplevelse.

Kickstart din sundere hverdag – lav et grøntsagsjuice køb du ikke kommer til at fortryde. Prøv vores økologiske grøn juice i dag eller læs om vores store udvalg af lækre juicer her.

Skal den sundere livsstil have rigtig gas? Så prøv at starte din morgen med et ingefærshot. Du kan købe ingefærshot her. 

I tvivl? Kontakt os hellere end gerne

En grøn juice kur er sikkert meget anderledes end dine normale spisevaner. Vi vil hellere end gerne vejlede dig til en sundere livsstil, og vise dig hvor stort et energiboost du kan få på en meget nem måde. Prøv for eks. en af vores detox juice eller vores juice cleanse.

Slowjuice er stiftet af Julie, der selv er tidligere professionel badmintonspiller, og ved hvad det kræver at have en sund krop. Julie har altid haft en dyb passion for sundhed og fordybede sig i denne efter sin karriere som elitesportsudøver. Med inspiration og viden indsamlet fra hele verden blev visionen for Slowjuice skabt. Vi sammensætter altid din grøn juice af de absolut bedste råvarer ud fra ét mål – at motivere dig og din krop til en sundt liv med en masse go´ energi.

Derfor er en  juice din unikke mulighed for at starte på en frisk og få en masse ny og go´ energi. Vælger du at købe en grøn juice, så understøtter du din krops naturlige udrensning og giver den de bedste forudsætninger for at kickstarte og fastholde en sund livsstil.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding