Viser alle 2 resultater


Kickstart din sundere hverdag med en juicekur i 3 dage

Vores juicekur 3 dage er den optimale kickstart, hvis du ønsker en en sundere hverdag. Vores juicekur fås i 2 varianter: den originale og den grønne. Begge kurer er lavet på 100% økologiske råvarer og superfoods.   En 3 dags juicekur, udrenser din krop fra de affaldsstoffer og tungmetaller der har ophobet sig. Det vil sige, at din krop bliver ”rengjort” og du vil derfor opleve en øget energi.   Juicekuren mindsker din sukkertræng. Derudover kan juicekuren hjælpe dig med at lære hvordan din krop reagerer på hhv. sult og mæthed. Hvilket er to vigtige følelser at kende, når man skal i gang med den sunde hverdag.  

Juicekur 3 dage – Den Originale

Vores Originale juicekur 3 dage, indeholder de bedste frugter og grønsager.   Du starter din morgen med vores selleri juice, som vi har beskrevet på denne side.   Eksperter verden over, anbefaler at man starter dagen med en sellerijuice. Juicen hjælper med at forbedre din fordøjelse og har en udrensende effekt på de affaldsstoffer og tungmetaller der ophobes i vores kroppe.   Efter indtagelsen af selleri juicen, drikker du en slowjuice hver 2-3 time resten af dagen. Den Originale Juicekur 3 dage indeholder bl.a. vores kendte juicer: Earthing, Immunity og Balance. Du skal indtage en juice hver 2-3 time hele dagen. Vores juicekurer er lavet så du får alle de vitaminer og næringsstoffer du og din krop har brug for i løbet af en dag.

Den Grønne – Juicekur 3 dage

Den Grønne 3 dags juicekur, indeholder primært grønsager. Ligesom med Den Originale, skal du i Den Grønne 3 dags juicekur starte hver dag med en selleri juice. I juicerne har vi tilføjet superfoods som Tang, Spirulina og Hampolie. Superfoods er råvarer der har et ekstra stort indhold af vitaminer og mineraler. Ingredienserne i den Grønne 3 dags juicekur er nøje sammensat, så du får alle de nærringsstoffer du har brug for. Prikken over i’et er, at vores juicer selvfølgelig også smager godt. Vores juicekurer bliver altid friskpresset. Du kan få din juicekur leveret lige til døren. Du kan læse mere om vores juice levering og regler omkring levering i denne beskrivelse.

Husk væske og lyt til din krop

Når du er på vores juicekur 3 dage, er det vigtigt, at du husker at drikke rigeligt med vand. Du kan med fordel også drikke den urtete ved vedlægger i den bestilling. Ved at indtage rigeligt med vand, vedligeholder du din krops fysiske – og kognitive funktioner. Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at du dagligt drikker 2 liter vand om dagen. Gennem vores juicekur 3 dage, får du en stor mængde væske. Alligevel anbefaler vi, at du som minimum drikker 1 liter vand eller urtete om dagen. Du skal lytte til din krop. Selvom vi anbefaler, at du drikker juicerne med ca. 2-3 timers mellemrum kan din krop have brug for noget andet. Hvis din krop har brug for, at du drikker 2 juicer i sammenhæng, så skal du gøre dette. Det er kun dig, der kan mærke hvad din krop har brug for. Derfor er det vigtigt at du under din juicekur 3 dage, har fokus på at mærke efter. På den måde vil du også opleve den ekstra energi vores juicer vil give din krop.