Viser alle 2 resultater

Juicekur 2 dage

Vis
Vis

Juicekur 2 dage – helt enkelt

Vores juicekur 2 dage indeholder i alt 14 friskpressede juicer, som skal fordeles på de 2 dage. Når du modtager din "juicekur 2 dage"-pakke, vil der være en vejledning til i hvilken rækkefølge juicerne skal drikkes.

Det er vigtigt, at du er ekstra opmærksom på at lytte efter din krop, når du er på en juicekur i 2 dage. Måske har du behov for at drikke to juicer lige efter hinanden og vente lidt længere med at drikke den næste. Husk at give din mave hviletid mellem juicerne, da din krop bruger hviletiden til at forbedre sin fedtforbrænding, hvilket giver dig et mere stabilt blodsukker og derved et stabilt energiniveau.

Derudover er det vigtigt, når du er på juicekur 2 dage, drikker rigeligt med vand og meget gerne supplerer op med den urtete som er vedlagt i pakken.

Kun de bedste råvarer er gode nok

Hos Slowjuice Copenhagen har vi stor fokus på, at vores juicer altid bliver fremstillet af de bedste råvarer. Al den frugt og grønt vi presser til vores juicekur 2 dage, er 100% økologiske og naturlige. De økologiske råvarer i vores juicekur 2 dage, reducere dit indtag pesticider, hvilket er med til at rense din krop indvendigt.

Alle juicer i vores juicekur 2 dage er presset som slowjuice. Dvs. at råvarerne er presset meget langsomt og nænsomt. Den langsomme hastighed betyder at man minimerer iltningen, og derved bibeholder så mange næringsstoffer og enzymer som muligt.

Mærk forskellen med en juicekur på 2 dage

Allerede efter første glas juice, vil du kunne mærke en forskel.

Juicekur 2 dage, er den perfekte måde at nulstille din krop. De store mænger frugt og grønt du indtager over en 2 dags juicekur styrker dit immunforsvar, øger dit energiniveau og giver din mave ro. Så du er i tiptop stand til at starte din sundere livsstil.

På en 2 dags juicekur indtager du store mængder antioxidanter, hvilket gør dine celler mere modstandsdygtige overfor iltskader og derved forebygger sygdomme som kræft og hjertekarsygsomme. Vores juicer indeholder grønsager med et højt fiberindhold, hvilket der på en juicekur 2 dage, giver dig en sundere tarmflora og kan påvirke til et bedre kolesteroltal.

På en juicekur i 2 dage, vil du komme i et kalorieunderskud – men frygt ej. Underskudet er med til at kickstarte dit vægttab, derudover får det kroppen til at rydde ud i gamle og trætte celler, hvilket gør dig sundere indvendig.

Juicekur som en del af et sundere liv

Du kan ikke være på en juicekur resten af dit liv, men du kan med fordel gøre en juicekur 2 dage til en ugentlig eller månedlig rutine. Vores juicekurer kan bestilles på abonnement, så du modtager din juicepakke præcist når det passer dig.

Hvis du gerne vil få de gode nærringsstoffer fra vores juicer ugentligt, men synes at en juicekur i 2 dage er i overkanten, kan du altid prøve vores juicekur 1 dag. I denne juicepakke har du mulighed for at vælge imellem to varianter: Original – eller grøn juicekur.