Viser alle 2 resultater


1 dags juicekur kickstarter en ny og sund livsstil

Har du ikke prøvet juicekur før eller har du bare lige brug for et boost? Så prøv vores 1 dags juicekur og få en fornemmelse af hvad det er. Når du først har prøvet en dag og mærket den gode energi og alle vitaminerne arbejde i din krop, vil du helt sikkert prøve både vores 2 dages juicekur og vores 3 dages juicekur.

En juicekur på abonnement

Får du ligesom de fleste smag for juicekur og den sunde livsstil, så kan du faktisk bestille vores juicekur på abonnement. Så behøves du ikke tænke på bestilling, men bare lade den gode energi blive leveret til din dør helt automatisk.Vores juicekur abonnement er et af vores nye produkter som vi kan mærke en stigende efterspørgsel på. Det skyldtes simpelthen at mange af vores kunder er gengangere, som netop har fået juicekur ind som en rutine i deres dagligdag og nu kan de så både spare penge på vores juicekur abonnement, men også tid.

Køb billig juicekur hos Slowjuice Copenhagen

Hos Slowjuice copenhagen bestræber vi os ikke kun på at leverer et kvalitets produkt som både er bæredygtigt og økologisk, men vi bestræber os også på at levere et produkt der er konkurrencedygtigt i markedet og derfor er vi meget prisbevidste om at du skal kunne købe billig juicekurer hos os, ved at handle her på webshoppen eller i en af vores butikker.