Viser alle 3 resultater


Juicekur 1 dag – starten på en sundere livsstil

Er det første gang du begiver dig ud I en juicekur og er du ikke helt sikker på at det er noget for dig?

Så anbefaler vi hos Slowjuice Copenhagen at du prøver vores juicekur 1 dag.

Juicekuren findes i to forskellige varianter: Original- eller Grøn juicekur. Den originale juicekur 1 dag indeholder de bedste mineraler og vitaminer fra blandet andet: Rødbede, gulerod, grønkål, selleri og ingefær.

Den grønne juicekur 1 dag indeholder en unik sammensætning af sunde grønsager samt superfoods såsom grønkål, persille, agurk og tang.

Fordelene ved en juicekur

Ved Slowjuice Copenhagen har vi stor fokus på kun at bruge de bedste råvarer i vores juicer. Vores juicekur 1 dag hjælper via mikronæringsstofgerne med at afgifte og rense din kroppen.

Ved en juicekur, for din krop alle de gode og vigtige mineraler og vitaminer den har brug for. Formålet ved en juicekur er at give din krop et velfortjent boost både mentalt og energimæssigt.

Vores juicer er proppet med frugt og grønt, så en juicekur på 1 dag, vil sikre at du får alle de grønsager din krop har brug for.

En juicekur på 1 dag kan lære dig omkring appetitregulering, hvor du på ny kan lære din krop at kende; mærke hvordan den reagerer på en masse grønsager og at det ikke er farligt at opleve sult.

Det er vigtigt at pointerer at du ikke kan være på juicekur hver dag resten af dit liv. Du kan med fordel gå på en juicekur 1 dag om ugen og på den måde bruge juicekuren som suppleant til din sunde livsstil. En juicekur på 1 dag er også et oplagt valgt hvis du følger andre kurer såsom 2/5 el. lign.

Hvad er superfoods og hvorfor er det sundt?

Mange af Slowjuice Copenhagens juicer indeholder det man kalder superfoods, dette gælder vores også juicekur 1 dag.

Superfoods dækker over nogle enkelte madvarer som er betydeligt sundere end andre, da indeholder en høj mængde af sunde vitaminer samt fytokemikalier (sundt farvestof), samtidig med at de indeholder lave mængder mættet fedt. I vores juicekure 1 dag, vil du indtage forskellige superfoods såsom: broccolie, blomkål og tang.

Juicekur på abonnement

Får du, ligesom mange andre, smag for vores juicekur 1 dag, kan du med fordel bestille vores juicekurer på abonnement. Hermed sikre du, at du altid får leveret din frisk lavet juicekur 1 dag dagen før du skal bruge den og på den måde altid kan vedligeholde din sundelivsstil.

Vores juicekur abonnement er et af vores nye produkter som vi kan mærke en stigende efterspørgsel på. Det skyldtes simpelthen at mange af vores kunder er gengangere, som netop er på vores juicekur 1 dag om ugen som en suppleant til deres sunde dagligdag og nu kan de så både spare penge på vores juicekur abonnement, men også tid.