Grøn livsstil 100% naturlig og økologisk

Vil du have en grønnere hverdag?

Men ønsker noget, der er let og overskueligt? Så vælg en juicekur fra Slowjuice Copenhagen, der er spækket med vitaminer, som er godt for din sundhed. Den giver tilmed mere energi og overskud i hverdagen – en nem og ligetil måde at sikre vitaminer på i en travl hverdag – og så tilmed i et produkt, der smager fantastisk og er økologisk!

Det har faktisk aldrig været lettere at komme i gang med et grønnere liv.

Med få klik kan du på ingen tid være på vej mod et liv med masser af ingredienser, der alle er med til at tilføre dig masser af go´ energi og sunde næringsstoffer.

Vi hjælper dig hele vejen

Det er slet ikke spor svært at få sine vitaminer på kort tid – vi hjælper dig på vej med god viden og erfaring og ikke mindst vitaminrige produkter, der kan gøre den store forskel for din sundhed grundet de mange forskellige vitaminer i produkterne.

Bedre ernæring med vitaminrig kost

Slowjuice Gulerod Chili paa bakke med te

Vi hjælper dig godt på vej

Her på siden kan du læse mere om, hvorfor netop Slowjuice er den helt rette løsning for dig, der gerne vil optimere  energien og ikke mindst indtag af sunde næringsstoffer.

Kort fortalt, så kan vores Slowjuice gøre den store forskel, da:

  • Vi har sammensat vores juicekure af friske økologiske råvarer
  • Vi nænsomt koldpresser vores juice – så bevares flest mulige næringsstoffer fra de friske, økologiske frugter og grøntsager
  • Vi ikke anvender konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller lignende for at forlænge holdbarheden – Slowjuice er 100% naturligt!
  • Vi har sammensat Slowjuice ud fra vores store passion, viden og erfaringer inden for kost og sundhed

100% naturlig og frisk

Hos os får du 100% naturlig og friskpresset sundhed hældt direkte på flaske. Du kan glæde dig over flere forskellige varianter, der alle nærer og glæder din krop med masser af antioxidanter,  vitaminer og ikke mindst en masse go´ energi. 

Vi pasteuriserer ikke vores Slowjuice. Vi anvender ingen former for konservering, tilsætning, nedfrysning eller ligneden for at forlænge holdbarheden. Til gengæld frikspresser vi din Slowjuice sammen dag, som du afhenter den – du får derfor helt friskpresset Slowjuice fyldt med liv og go´ energi.

Her får du 100% naturlig sundhed hældt direkte på flaske. Du kan glæde dig over flere forskellige varianter, der alle nærer, energioptimerer og glæder din krop med masser af antioxidanter, sunde vitaminer og ikke mindst en masse go´ energi til dig og din krop. Vi pasteuriserer ikke vores Slowjuice eller fryser den ned. Til gengæld frikspresser vi den sammen dag, som du afhenter den - du får derfor helt friskpresset Slowjuice fyldt med liv og go´ energi. Du kan godt begynde at glæde dig.

Vitaminer på den nemme måde

Der er som regel ingen nem vej til optimal kost og sundhed, men her får du en grønnere livsstil for alle – vi har nemlig gået vejen før dig. Derfor får du al vores viden og erfaring hældt på flaske, og så smager det fantastisk. Det kan næsten ikke blive lettere at komme i gang med et grønnere liv.

Læs mere om vores baggrund, passion for sundhed og kompromisløse holding til kvalitet her – vi mener at du og din krop fortjener det bedst >>

START DIN grønne LIVSSTIL I DAG

Med Slowjuice er du hurtigt i gang.
Vi friskpresser din 100% naturlige og økologiske Slowjuice, så du på ingen tid kan fylde din krop med masser af lækker næring.
Slowjuice er ren forkælelse for kroppen.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding