Original eller grøn slowjuice?

Uanset om du vælger den Originale eller den Grønne Slowjuice kur får du altid 100% naturlige og økologiske råvarer af højeste kvalitet.

groen Slowjuice 3 dage
Original Slowjuice kur 3 dage

Original Slowjuice kur

…er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til en grønnere livsstil.

Din Originale Slowjuice kur indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

Formålet er at give dig og din krop et velfortjent boost og alt er selvfølgelig 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig.

Grøn Slowjuice kur

I modsætning til den populære Originale Slowjuice kur, er din Grønne Slowjuice kur proppet på grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål.

Selvfølgelig er alt i din Grønne Slowjuice kur 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig. Så er du til et grønt boost af grønne grøntsager er den Grønne Slowjuice kur lige noget for dig.

groen Slowjuice 3 dage
Statskontrolleret Økologisk - rødt logo på hvid baggrund

Økologi, Slowjuice og 100% naturlig – men hvorfor?

Økologiske fødevare tager hensyn til din krops velvære – og det samme gør vi her i Slowjuicehuset.

malene laursen

“ Tak for en skøn juice kur, lækre juices (bedre end XXX ?, som jeg ellers svor til).

Sig endelig til, hvis i ska bruge forsøgspersoner så melder jeg klar. Men tak for denne gang, 3 kilo lettere og fuld af energi herfra.”

– Malene –

Trine

“ Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres juicer! Det var en fantastisk lækker oplevelse, min krop elskede det, og jeg fik en masse energi og mod på tingene. Juicerne smagte virkelig lækkert, og jeg blev inspireret til at juice en masse i fremtiden. Jeg skal helt sikkert have en slowjuice kur hos jer snart igen! ”

– Trine –

Louise Ladefoged

“ Jeg har for første gang nogensinde været på juice-kur, og har i går aftes afsluttet jeres tre dages Original Slowjuice kur.

Virkelig en god oplevelse, som jeg vil anbefale til alle jeg kender. Derudover vil jeg gerne rose jeres produkt, som udover at være velsmagende, også er lækkert at få ind af døren – både i forhold til emballagen og de små ting som sugerørene og teen. ”

– Louise –

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding