Slowjuice samler medarbejderne i Magasin

Hos Magasin har Slowjuice været med til at løfte fællesskabet blandt medarbejderne, da mere end 600 Magasin-ansatte sammen har valgt at gå på en 3-dages Slowjuice kur.

Slowjuice i Magasin

Lige før jul åbnede Slowjuice Copenhagen deres første Slowjuice Drivhus i Magasin på Kongens Nytorv. Slowjuice har en klar vision, der ikke handler om at sælge juice, men netop om at skabe oplevelser, der motiverer til det grønne liv med en masse go´ energi.

Fællesskab er alfa og omega

’Vi er en organisation, hvor fællesskabet er alfa og omega. I Magasin har vi haft rigtig travlt i julemåneden, og som en kickstart på det nye år fandt vi det derfor helt naturligt at motivere vores medarbejdere til at deltage i en fælles Slowjuice detox-challenge.

Ekstraordinær opbakning

Vi er selv overraskede over opbakningen blandt medarbejderne, og det er ret ekstraordinært og fedt, at vi kan samle så mange medarbejdere omkring en sådan challenge med fokus på sundhed,’ fortæller Ricky Overeem, Foodmanager, Magasin.

original Slowjuice kur paa hvid baggrund

3 dages Slowjuice kur

På en 3-dages Slowjuice kur indtager man udelukkende flydende føde i 3 dage. Hver dag drikker man 7 flasker Slowjuice samt urtete og rigelige mængder frisk vand.

Hver Slowjuice er nøje sammensat for at tilføje din krop vitaminer, der er sunde for kroppen. Der anvendes udelukkende økologiske råvarer og specielle råvarer – lige fra rødbeder og gulerødder til hampefrø og blågrønne alger.

Det handler om go´ energi

Det hele handler om at skabe go´ energi!
Go´ energi til en selv, sin krop og omgivelserne omkring en, forklarer idékvinden bag Slowjuice Copenhagen, Julie Houmann.

Man kan følge Magasin-medarbejdernes Slowjuice challenge via #magasinpåslowjuicekur

Julie med Gulerod Chili Slowjuice paa hvid baggrund

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding