Opskrift til kostforløb – Indisk Dahl

af | dec 22, 2017 | Blog

Opskrift til kostforløb? Til januar lancerer vi et helt unikt og ekslusivt 4 ugers Slowjuice- og plantebaseret kostforløb til dig, der vil kickstarte dit 2018 med en sundere livsstil. du kan følge vores opskrift til et kostforløb
2 dage om ugen, i 3 af ugerne, er du på vores friskpressede økologiske juicekur og de resterende ugedage har vi skræddersyet et forløb til dig, hvor vi hjælper dig med, at integrere en sund plantebaseret kost i din hverdag. Vi kan også anbefale at drikke vores ingefær shots om morgenen.

Læs mere om forløbet her

 Her får du en lille smagsprøve, på én af de lækre plantebaserede opskrifter. En varm, lækker og sund indisk Dahl med butternut-squash.

Ingredienser
1 rødløg
1 tsk. frisk chili
2 tsk. ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. karry
2 tsk. kokosolie
3-4 dl vand
Et lille bundt koriander(gem lidt til topping)
1 boullionterning (grøntsags variant)
450 g hokaido-græskar
100 g røde linser

Sådan gør du
Hak chili, hvidløg, ingefær og løg.
Kom det i en gryde, sammen med spidskommen, karry og olivenolie. Svits det i 5-7min. ved høj varme og tilsæt vand, butternut squash, koriander og linser. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 30 min, til det har en tyk “grødet” konsistens.

Slowjuice– og plantebaseret opskrift til kostforløb
På vores Slowjuice og plantebaseret kostforløb får du en masse lækre og sunde plantebaserede opskrifter, samt støtte og konkret vejledning under hele forløbet.

I spidsen for forløbet står ernæringsekspert og tidligere professionel elitesportskvinde Julie Houmann  – opskrift til kostforløb

og sammen med resten af det passionerede Slowjuice team, leder hun dig skridt for skridt mod en sundere livsstil. Du kan læse mere om hvordan Danica Chloe oplevede vores 3 dages kur. Du kan også læse mere om vores 3 dages kur og vores andre produkter her.

Læs mere om forløbet her

Recent posts

0 kommentarer

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding