ORIGINAL ELLER GRØN

Der findes 2 forskellige Slowjuice kurer, en Original og en Grøn. Uanset om du vælger den Originale eller den Grønne Slowjuice kur får du altid 100% naturlige og økologiske råvarer af højeste kvalitet.

Både den Originale og den Grønne Slowjuice kur er unikt sammensat for at forkæle din krop og inspirere dig til en sund livsstil.

Vi friskpresser selv din Slowjuice kur og den er selvfølgelig uden nogen former for tilsætning eller konservering.

Du og din krop fortjener det bedste, læs mere om hvorfor din Slowjuice er 100% økologisk og koldpresset specielt til dig >> 

Original Slowjuice kur

…er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til en sundere livsstil.

Din Originale Slowjuice kur indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

Formålet er at give dig og din krop et velfortjent boost og alt er selvfølgelig 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig.

Læs mere om din Originale Slowjuice kur og de enkelte juicer under produktet i shoppen >> 

Grøn Slowjuice kur

I modsætning til den populære Originale Slowjuice kur, er din Grønne Slowjuice kur proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål.

Men vi har også tilsat superfoods som Tang, Spirulina og Matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere som mælkebøtte og chili.

Selvfølgelig er alt i din Grønne Slowjuice kur 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig. Så er du til et grønt boost af grønne grøntsager og superfoods er den Grønne Slowjuice kur lige noget for dig.

Læs mere om den Grønne Slowjuice kur og de enkelte juicer under produktet i shoppen >>

VIDEN OG go´ energi BAG HVER DRÅBE

Fra medaljer på de store sportsarenaer til succes med Slowjuice.
Slowjuice Copenhagen er skabt af Julie – elitesportsstjerne og juiceelsker!
Mød Julie og læs historien om Slowjuice Copenhagen, fra køkkenbod til succes >> 

en fantastisk lækker oplevelse