Indisk Dahl med butternut-squash

økologisk koldpresset Slowjuice og indisk dahl på hvid baggrund

Til januar lancerer vi et helt unikt og ekslusivt 4 ugers Slowjuice- og plantebaseret kostforløb til dig, der vil kickstarte dit 2018 med en sundere livsstil.
2 dage om ugen, i 3 af ugerne, er du på vores friskpressede økologiske juicekur og de resterende ugedage har vi skræddersyet et forløb til dig, hvor vi hjælper dig med, at integrere en sund plantebaseret kost i din hverdag.

Læs mere om forløbet her

 Her får du en lille smagsprøve, på én af de lækre plantebaserede opskrifter. En varm, lækker og sund indisk Dahl med butternut-squash.

Ingredienser
1 rødløg
1 tsk. frisk chili
2 tsk. ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. karry
2 tsk. kokosolie
3-4 dl vand
Et lille bundt koriander(gem lidt til topping)
1 boullionterning (grøntsags variant)
450 g hokaido-græskar
100 g røde linser

Sådan gør du
Hak chili, hvidløg, ingefær og løg.
Kom det i en gryde, sammen med spidskommen, karry og olivenolie. Svits det i 5-7min. ved høj varme og tilsæt vand, butternut squash, koriander og linser. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 30 min, til det har en tyk “grødet” konsistens.

Slowjuice- og plantebaseret kostforløb
På vores Slowjuice og plantebaseret kostforløb får du en masse lækre og sunde plantebaserede opskrifter, samt støtte og konkret vejledning under hele forløbet.

I spidsen for forløbet står ernæringsekspert og tidligere professionel elitesportskvinde Julie Houmann – og sammen med resten af det passionerede Slowjuice team, leder hun dig skridt for skridt mod en sundere livsstil.

Læs mere om forløbet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *