Slowjuice i MAGASIN

Slowjuicemedarbejdere, Daniel og Freja, med en masse go' energi I Slowjuice Drivhuset i Magasin du Nord

Første Slowjuice Drivhus i Magasin du Nord

I december 2018 slog vi dørene op for vores første fysiske butik – vores Slowjuice Drivhus i Magasin du Nord. Vi er stolte over, at vi hver dag kan tilbyde dig lækker forfriskende Slowjuice og gøre den grønne livstil let for dig.

Vi er kompromisløse i kampen om at opnå den absolut højeste kvalitet af din Slowjuice. Derfor koldpresser vi kun friske økologiske frugter og grøntsager. Vi benytter ingen tilsætningsstoffer, konservering, nedfrysning, varmebehandling eller lignende. Hver eneste Slowjuice er 100% naturlig og ærlig, og nøje sammensat af ernæringsekspert og stifter af Slowjuice Copenhagen, Julie.

Hver Slowjuice forkæler din krop på hver sin måde. Vi har derfor givet dem fire stæke navne – vi kalder dem Immunity, Detoxify, Power og Balace. Læs mere om de fire forfriskende Slowjuice nedenfor.

Slowjuicekur i Magasin

Du har også mulighed for at bestille og afhente din koldpressede økologiske Slowjuicekur i vores Slowjuice Drivhus i Magasin.

Kickstart din grønne livstil med vores Grønne eller Originale Slowjuicekur. En Slowjuicekur er 100% naturlig, og består udelukkende af økologiske koldpressede frugter og grøntsager, som med sine vitaminer bidrager med at holde kroppen sund.

Den Originale Slowjuicekur er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til en grønnere livsstil. Den Originale juicekur indeholder farvestrålende grøntsager som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

Den Grønne juicekur er proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål. Men vi har også tilsat råvarer som Tang, Spirulina og Matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere som ingefær og chili.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding