Ønsker du at leve sundere, få mere overskud og en masse god energi?

Vi tager dig med på en spændende rejse ind i et plantebaseret kost-univers, som vil ændre din livsstil og give dig en masse go’ energi. 

Du får et 4 ugers unikt og eksklusivt Slowjuice- og plantebaseret kostforløb, skræddersyet til dig. I løbet af de 4 uger skal du igennem 3 Slowjuice kure af 2 dage. I mellem juicekurene skal du leve af lækker og sund plantebaseret kost.

Du får altså 3 Slowjuice kure, over 60 special udarbejdede opskrifter, 2 foredrag – ét til at kickstarte forløbet og give dig den fornødne viden om plantebaseret kost, Slowjuice kur og din søvn. Og ét afsluttende, som skal hjælpe dig med at fastholde din sunde livsstil efter forløbet.

Vi står naturligvis klar med rådgivning og vejledning under hele dit forløb. 

UNIK EARLY BIRD PRIS: 2499,- 
(spar 500 kr.) 

roedbade ingefaer Slowjuice holdt i haenden med flere Slowjuice og postkort i baggrunden
julie med en bakke med Slowjuice paa hvid baggrund
økologisk Slowjuice spirulina-tang og blomster - hånd med neglelak
Forløbet
Oversigt over dit kostforløb
Et skræddersyet 4 ugers kostforløb med fokus på Slowjuice og plantebaseret kost.
Kickstarts foredrag, der sætter dig igang med en masse go´ energi.
3 x 2 dages økologisk juicekur fra Slowjuice Copenhagen.
Plantebaserede opskrifter og planer for alle 4 uger.
Råd og vejledning igennem hele forløbet.
Afsluttende foredrag med information om fastholdelse af din nye livsstil.
Hele forløbet alt inklusiv: 2.999,-

Hvad er plantebaseret kost?

Selvom ordet næsten fortæller betydningen af at leve plantebaseret, hersker der alligevel meget tvivl om hvad en plantebaseret kost egentlig er. Mange forveksler den plantebaseret livsstil med den veganske livsstil, hvor man lever efter nogle kostprincipper, som fortæller, hvad du ikke må spise. 

Den plantebaserede kost fortæller derimod mere om, hvad du meget gerne må spise – nemlig planter. En kost – hvis base drejer sig om alt fra planteriget.  Den plantebaseret livsstil kredser om råvarer, som er så tæt på deres oprindelse som muligt. Dét afføder naturligvis, at du automatisk vil komme til at spise mange flere planter. 

At leve plantebaseret er altså et tilvalg af føde fra planteriget og med det tilvalg kommer du automatisk til at spise mindre af det, der ikke stammer fra planter. 

Vi tager udgangspunkt i at alt hvad du indtager, skal din krop kunne bruge til noget positivt, for når du indtager go’ energi, så får du go’ energi.

Det er bestemt ikke kedeligt at leve plantebaseret – neden for kan du se 3 eksempler på 3 af vores lækre plantebaseret opskrifter, som er udarbejdet af Julie – ernæringsekspert, tidligere professionel badminton, mor og stifter af Slowjuice Copenhagen.

Forløbet tager udgangspunkt i 3 grundpiller

Plantebaseret kost

Når du spiser go’ energi – får du go’ energi!
Ikke alene smager plantebaseret kost fantastisk – din krop vil også takke dig for at spise den. 
Forskning viser, at mennesker der primært lever plantebaseret har et lavere BMI – de er i lavere risiko for sygdomme, som hjerte-kar-sygdomme og diabetes.
 
Vi vil inspirere dig igennem et hav af plantebaseret opskrifter til at spise mere grønt og på den måde implementere nogle gode vaner i din hverdag, som du kan tage med dig når dit 4 ugers Slowjuice- og plantebaseret kostforløb er slut.

Slowjuice

Når du er på vores 2 dages Slowjuice kur, giver du din krop en unik mulighed for at få en pause fra at fornøje mad – men også at tænke på mad, samtidig med, at du fylder din krop med en masse vitaminer og mineraler fra de økologiske Slowjuice.

Du tager en “kold tyrker” fra dine dårlige vaner – hvad enten det er kaffe, sukker eller store portioner mad. Du nulstiller dine cravings, du fjerner støjen, du mærker din krop og du vil typisk opleve, at du føler dig let, fuld af energi og meget motiveret, når du vågner på 3 dagen efter din Slowjuice kur. 

God søvn

Det gode søvnmønster holder kroppen frisk og rask, derudover hjælper det også vores hjerne til at træffe nogle gode og rationelle valg i løbet af dagen. Søvnen har ligeledes en betydelig indflydelse på dit immunforsvar – god søvn er altså ekstremt vigtigt for vores helbred og så er søvnen en mindst lige så vigtig spiller i din sunde livsstil, som kost og motion.

Derfor er god søvn også en af grundpillerne i dit Slowjuice og plantebaseret kostforløb – vi vil gerne lære dig, at lære din krop så godt at kende, at du kan skabe dit personlige idéelle søvnmønster. 

reserver din plads på det næste forløb nu

Vi hjælper dig hele vejen

Foredrag 1 – sig farvel til de dårlige vaner

Det første foredrag i forløbet har til formål at hjælpe i gang med din sunde livsstil. Motiverer dig og give dig en masse go’ energi med på vejen. 
Vi klæder dig på til at give et endeligt farvel til dine dårlig vaner og giver dig den fornødne viden til at kickstarte din sunde livsstil inden for vores 3 fokus områder – nemlig plantebaseret kost, Slowjuice kur og bedre søvn. 

Du bliver guided igennem din nedtrapning af sukker og kaffe og hvordan du finder dit personlige og mest optimale søvnmønster.
Du vil blive introduceret til den plantebaserede livsstil og ligeledes vil du høre hvordan Slowjuice kurens gavnlige effekter på krop og sind kan hjælpe dig med at komme din sunde livsstil nærmere.

Til slut vil du blive tilbudt en gratis vejning og fedtprocentmåling, som naturligvis vil blive fuldt op på til foredrag 2, så du kan se din udvikling hen over forløbet.

 • Nedtrapning – sig farvel til de dårlige vaner
 • Bedre søvn
 • Introduktion til plantebaseret kost (1. del)
 • Slowjuice for krop og sind
 • Spørgsmål og vejledning
 • Vejning og fedtmåling

Foredrag 2 – sådan fortsætter du din sunde livsstil

Forløbets andet foredrag har til formål at klæde dig på til at stå på egne ben og fortsætte din sunde livsstil på egen hånd, efter forløbets afslutning. 
Du får 2. del af introduktionen til den plantebaserede livsstil og hvorfor den gavner både din krop og dit sind. Det kan både bekræfte og motivere dig til at til-vælge den plantebaserede kost fremadrettet, som et aktivt og positivt tilvalg.

Du vil få gode fif til, hvordan du holder motivationen til at fortsætte de gode vaner – og måske langsomt implementere endnu flere. Vi giver dig simple og håndgribelige redskaber til at holde en livs-lang livsstilændring, som gør dig til den bedste version af dig selv, samt giver dig en masse go’ energi og overskud.

Til slut vil du blive tilbud en afsluttende vejning og fedtprocentmåling, så du kan se din personlige udvikling igennem dit forløb.

 • Introduktion til plantebaseret kost (2.del)
 • Sådan holder du motivationen
 • Sådan holder holder/fortsætter du din sunde livsstil
 • Spørgsmål og vejledning
 • Vejning og fedtmåling

Forløbet udbydes KUN i begrænset antal og bookes efter først til mølle

Økologisk slowjuice

Til at kickstarte din sunde livsstil og booste din krop med en masse vitaminer, får du 2 dage på vores originale Slowjuice kur – hver uge i 3 uger (uge 2, 3 og 4).
Læs om vores juicekur her >>

Opskrifter

Du vil blive motiveret og inspireret til at leve sundere og mere grønt. Med en masse lækre opskrifter gør vi det nemt både morgen, middag og aften.
Prøv en af opskrifterne er >>

Uge for uge

Vi hjælper dig hele vejen igennem  og hvis du har spørgsmål før, under eller efter forløbet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Slowjuiceteamet.
Læs mere om Slowjuice her >>

×

Slowjuice- og plantebaseret kostforløb

2,499.00DKK

EARLY BIRD PRIS

Fjern støjen, mærk din krop, find balancen og opnå den sunde livsstil du ønsker

Forløbet starter med et kickstartsforedrag d. 10 januar kl. 19:00.
Du er på 2 dages Slowjuice kur fra tirsdag (afhentning) eller onsdag (levering) og 2 dage frem i uge 3, 4 og 5.
Forløbet afsluttes med “sådan fortsætter du din sunde livsstil” foredrag d. 7. februar kl. 19:00.

Begge foredrag foregår på Raffinaderivej 10, KBH S.
Er du forhindret i at deltage, vil du modtaget materialet på mail.

Vi står naturligvis klar med rådgivning og vejledning under hele dit forløb.
Du modtager en invitation til hele forløbet på mail inden start.

Varenummer (SKU): kick2018 Varekategori: