Go’ energi med en koldpresset juice

 

Hos Slowjuice Copenhagen har vi et stort udvalg af juice til dig, som gerne vil have en grønnere hverdag med go’ energi.

Her på siden kan du læse om, hvorfor en koldpresset juice er sundere for din krop end almindelig juice og hvilke juicer, vi har i vores sortiment.

Derfor skal din juice være koldpresset

Der findes som udgangspunkt to typer af juicemaskiner. Centrifugalmodellen, der slynger grønsagerne og frugterne rundt, og koldpressen, der langsomt presser juice ud af grøntsagerne og frugterne.

En centrifugal juicemaskine vil typisk køre med op til 15.000 omdrejninger i minuttet, hvilket betyder, at frugt og grønt varmes op og iltes. Varme og ilt nedbryder juicen, og i denne proces forsvinder mange af de gode egenskaber ved en juice.

Hvorimod i en juice maskine der koldpresser, kører den helt ned til kun 50 omdrejninger i minuttet. Dette kaldes for Slowjuice. Ved denne proces presser en slowjuicer langsomt og skånsomt juicen ud. På denne måde bevares langt flere af næringsstofferne fra grøntsagerne og frugterne. Den koldpressede juice fra slowjuice maskinen holder sig frisk i længere tid end fra centrifugal maskinen.

Når du drikker frugtjuice eller grøntsags juice, ønsker du naturligvis – ud over at få en lækker smagsoplevelse – også, at juicen indeholder så mange vitaminer, antioxidanter, enzymer og mineraler som overhovedet muligt. Det opnår du ved at vælge en koldpresset juice. Er du en af dem der har prøvet begge dele, så vil du også kunne nikke genkendende til at juicens udseende og konsistens er mere lækker ved koldpresset juice.

Vi har et bredt og alsidigt udvalg af juice til dig

Slowjuice Copenhagen tilbyder et omfattende udvalg af kvalitets koldpresset juice til dig. Alle juicer friskpresses, og vi tilbyder levering alt efter dit ønske om, hvornår du vil begynde din Slowjuicekur.

Go’ energi for os er en koldpresset juice af den bedste kvalitet. Du kan kickstarte din grønnere hverdag med vores slowjuice kure, som alle indeholder koldpressede juicer.

Vi har koldpresset juice, som man kan købe enkeltvis eller i pakker. Vi har juicepakker til 1, 2 eller 3 dages slowjuicekur. At vi kun bruger de bedste råvarer, ligger i vores DNA. I vores sortiment kan du b.la. finde koldpressede juicer, der indeholder:

  • Råvarer som f.eks: Spirulina
  • Selleri
  • Hampeolie

Du kan se hele vores sortiment af vores koldtpressede juicer her. 

Uanset hvilke juicer, du er til, har vi uden tvivl noget til din smag. Vi tilbyder mange forskellige slags koldpresset juice i høj kvalitet. Tag et kig her på siden og udforsk vores juiceunivers. Skal du f.eks. have ekstra energi om morgenen, kan du med fordel tage et ingefærshot – som du kan købe her. 

Køb koldpresset juice hos Slowjuice Copenhagen

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor sørger vi for, at du får koldpresset juice som er unikt sammensat og alle juicer er naturligvis økologiske.

Vi har en passion for kvalitet og ønsker at levere et top produkt til den kvalitetsbevidste forbruger. Vores sammensætninger har et højt indhold af forskellige typer af grønt. Vi går op i detaljen og bruger forskellige rodfrugter, grønt, og frugt – såsom broccoli, spirulina, rødbede og pære. 

Derudover kommer vores store kærlighed til økologi, som sikrer dig produkter uden tilsætningsstoffer, pesticidrester eller giftstoffer. På vores webshop finder du et spændende udvalg af økologiske koldpresset juice, shots og the – baseret på naturens egne råvarer.

Vores produkter er omhyggeligt udviklet af mennesker med viden og passion for juice i højsædet. Med alt den sundhed kan man måske tænke ”men, hvordan smager det så”. Vi har gjort os umage i at alle vores koldpressede juicer også har en god smag. Så du både får en høj kvalitet men også en god smagsoplevelse.

Kickstart din vitaminrige hverdag – prøv en koldpresset juice.
Er du klar på at kickstarte din grønnere hverdag? Så kan prøve vores 3 dages juicekur, som kan bestilles her på siden

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding