sundt og grønt nytår med slowjuice copenhagen

Motivation til en grønnere livsstil

Hos Slowjuice skaber vi oplevelser, der motiverer dig til en grøn livsstil med en masse go´ energi og vitaminer

Fra et liv i sportens verden og med dyb passion for sundhed ved vi, hvor stor betydning det har at skabe go´ energi og passe på sin krop.

Booster juicekur

Baseret på viden og erfaring ønsker vi at give den gode energi videre og dermed kickstarte et grønnere 2023.

Det var også derfor, vi startede Slowjuice Copenhagen, og vores mission er stadig den samme: at hjælpe mennesker til et grønt liv med en masse go´ energi.

100% Økologisk!

Alle Slowjuice er 100% økologiske og unikt sammensat ud fra hvilke næringsstoffer hver enkelt grøntsag og frugt indeholder.

Hver Slowjuice bliver koldpresset og indeholder saften fra mere end et halv kg. økologisk grønt. Vi anvender ingen tilsætning, nedfrysning eller lignende og vi friskpresser kun på bestilling.

Til en 3 dages Slowjuice kur anvender vi mere end 10 kg økologiske frugter og grøntsager.

Juicekur

Designet til at motivere og inspirere!

En Slowjuice kur er designet til at motivere dig til en grønnere livsstil med mere grønt og endnu mere go´ energi. Du kan vælge imellem 1, 2 eller 3 dage og i din Slowjuice pakke finder du alt du skal bruge for at kickstarte et grønnere 2023.

Vi friskpresser flere gange om ugen, men har kun et begrænset antal pladser pr. dag. Vi leverer i hele landet, direkte til din dør. Så grib motivationen nu og kickstart dit 2023 i dag.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding