ORIGINAL ELLER GRØN juicekur

Vi har sammensat 2 forskellige juicekure, en Original og en Grøn. Uanset om du vælger den Originale eller den Grønne juicekur får du altid 100% naturlige og økologiske råvarer af højeste kvalitet.

Både den Originale og den Grønne juicekur er unikt sammensat for at forkæle din krop og inspirere dig til en sund livsstil.

Vi friskpresser selv din juicekur og den er selvfølgelig uden nogen former for tilsætning eller konservering.

Du og din krop fortjener det bedste, læs mere om hvorfor din Slowjuice er 100% økologisk og koldpresset specielt til dig >> 

original Slowjuice kur paa hvid baggrund

Original juicekur

…er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til en sundere livsstil.

Din Originale juicekur for Slowjuice Copenhagen indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

Formålet er at give dig og din krop et velfortjent boost og alt er selvfølgelig 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig.

Læs mere om din Originale juicekur og de enkelte Slowjuicer under produktet i shoppen >> 

Grøn juicekur

I modsætning til den populære Originale juicekur fra Slowjuice Copenhagen, er din Grønne juicekur proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål.

Men vi har også tilsat superfoods som Tang, Spirulina og Matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere som ingefær og chili.

Selvfølgelig er alt i din Grønne juicekur 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig. Så er du til et grønt boost af grønne grøntsager og superfoods er den Grønne juicekur fra Slowjuice Copenhagen lige noget for dig.

Læs mere om den Grønne juicekur og de enkelte Slowjuicer under produktet i shoppen >>

groen Slowjuice kur paa hvid baggrund

VIDEN OG go´ energi BAG HVER DRÅBE

Fra medaljer på de store sportsarenaer til succes med Slowjuice.
Slowjuice Copenhagen er skabt af Julie – elitesportsstjerne og juiceelsker!
Mød Julie og læs historien om Slowjuice Copenhagen, fra køkkenbod til succes >> 

en fantastisk lækker oplevelse