Din juicekur – Levering til døren

Juicekur levering til døren. Undgå trælse indkøb i hverdagen, og det store arbejde med selv at friskpresse juice. Få din 100% økologiske juicekur leveret direkte til dit dørtrin. Hos Slowjuice Copenhagen elsker vi at kunne bidrage til din sundhed.

Vores Slowjuices er unikt sammensat af de absolut bedste grøntsager og frugter. Vores juice kan kickstarte din sunde tilværelse og give dig endnu mere
go´ energi i hverdagen.

Forskellige juicekure til levering 

Vi har forskellige Slowjuice kure, så du kan få lige præcis dén juicekur leveret, som passer bedst ind i din hverdag.

Ønsker du første gang blot at prøve Slowjuice, så kan du bestille din juicekur levering til 1,2 eller 3 dage. Vores mest valgte Slowjuiuce kur er 3 dages Original. Den indeholder en masse gode vitaminer, så du kommer godt i gang med at få en grønnere hverdag.

Vil du i stedet gerne have din juicekur på abonnement? Så kontakter vi dig den 1. i hver måned, og aftaler hvornår din næste levering af juicekur skal være. På den måde kan vi finde dén aftale, som giver bedst mening for dig i en travl hverdag.

På den måde kan du abonnere på din sunde livsstil. Med et Slowjuice abonnement sparer du penge hver måned

Fordele ved at få din juicekur leveret på abonnement

  • Du sparer helt op til 30% på din juicekur
  • Du får en flaske af sæsonens booster med i din levering
  • Du modtager en rabatkode hver måned på 100 kr. som du frit kan bruge, eller give til én du gerne vil give endnu mere go´ energi.

Det eneste du skal tage stilling til er; hvor mange dage om måneden du ønsker at være på Slowjuice. Om du ønsker den Originale eller Grønne Slowjuice og om du selv vil afhente eller ønsker du juicekur levering til døren.

Hvorfor få leveret en juicekur?

Alt for mange har en stresset hverdag, og glemmer helt at pleje sin egen krop, sundhed og velvære. Det resulterer nemt i  fastfood løsninger, hurtige snacks mm. Ikke noget der  bidrager positivt til din daglige energi og overskud. Dette kunne f.eks. være vores juicekur 3 dag.  Du skal altså ikke tænke over madlavningen i 3 dage. Men det giver dig og din krop et boost af go´ energi.

Alle Slowjuice er unikt sammensat til at styrke din sundhed med forskellige vitaminer. Du vil få en fornyet energi i hverdagen, og bliver motiveret til et grønnere liv med endnu bedre energi.

Ønsker du at vide mere? Kontakt os gerne

Vi vil hellere end gerne vejlede dig, så vi finder den løsning, som giver mest mening for lige præcis dig og din krop. Slowjuice er stiftet af Julie. Hun er tidligere professionel badmintonspiller, og ved hvad det kræver at være sund. Julie har altid haft en dyb passion for sundhed, og fordybede sig i denne efter sin karriere som elitesportsudøver. Med inspiration og viden indsamlet fra hele verden blev visionen for Slowjuice skabt. Vi sammensætter altid din Slowjuice af de absolut bedste råvarer ud fra ét mål – at motivere dig og din krop til et grønnere liv med en masse go´ energi. Du kan sagtens starte stille op, f.eks. ved at tage et ingefærshot hver morgen. Vores ingefærshot kan købes her.

Ønsker du mere råd og vejledning, så kan du altid sende os en kontaktformular, og så kontakter vi dig gerne. Vi glæder os til at høre fra dig!

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding