Køb din juicekur i hjertet af København

I december 2018 åbnede vi vores første butik i hjertet af København – nærmere bestemt Magasin du Nord på Kgs. Nytorv. I vores økologiske Slowjuice Drivhus kan du komme lidt tættere på vores forskellige juices og få serveret din favorit-Slowjuice i ægte cocktail-stil. Vi hjælper også med spørgsmål og gør alt hvad vi kan for at motivere dig til et liv med en masse go´ energi.

Vi har både juicekure, som varer i 1, 2 eller 3 dage, men du  kan også få vores juicekure på en nem abonnementsordning eller som klippekort.

Du kan både bestille vores juicekure leveret direkte til din hoveddør, eller afhente dem i vores Slowjuice Drivhus i Magasin  eller på Raffinaderivej 10, København S.

Friskpresset juicekur leveret til døren i København

Hos Slowjuice Copenhagen bestræber vi os på, at levere vores Slowjuice så frisk som muligt. Derfor friskpresser vi først din juice efter du har bestilt én af vores juicekure.

Vi anvender ingen  tilsætningsstoffer, konservering eller nedfrysning i vores produkter, og derfor har vores Slowjuice  en helt naturlig  holdbarhed på 5 dage, modsat langtidsholdbart konventionel juice, der er pasteuriseret, HPP behandlet eller nedfrosset. 

På den måde sikrer vi os, at du får allermest ud af din juicekur, og det absolut bedste produkt – det synes vi både du og din krop fortjener.

1 dages juicekurer

Vis
Vis

2 dages juicekurer

Vis

Hvad er en juicekur egentlig?

Juicekure har de seneste år oplevet stigende popularitet i takt med, at anerkendte eksperter har rost kurens virkning på kroppen. Det er sjovt hvordan flere og flere tilbyder produkter, pakker og forløb, der minder om vores Slowjuice. Juicekur eller Juice cleanse er for os at skabe en oplevelse for dig, der understøtter din krops naturlige processer (og udrensning) og som motiverer dig til et sundt liv med en masse go´ energi.

Vores Slowjuice kur er naturligvis 100% naturlig og er udelukkende baseret på koldpressede økologiske grøntsager og frugter. På den måde får du et kæmpe vitaminboost på en naturlig måde og helt uden kemi.

Under en Slowjuice juicekur indtager du økologisk Slowjuice og drikke, urtete og vand – intet andet. Og vi har sørget for alt uanset om du vælger Slowjuice i 1, 2 eller 3 dage. Vi glæder os til at friskpresse din Slowjuice med en masse go´ energi. Tøv derfor ikke med kigge forbi vores Slowjuice drivhus og smag vores juicekur i København.

Kontakt os – vi er specialister i juicekure

Vores viden om kroppens sundhed kommer ikke fra ingenting! Slowjuice er  stiftet af Julie, der selv er tidligere professionel badmintonspiller, og ved hvad det kræver at have en sund krop. Julie har altid haft en dyb passion for sundhed og fordybede sig i denne efter sin karriere som elitesportsudøver. Med inspiration og viden indsamlet fra hele verden blev visionen for Slowjuice skabt og vi sammensætter altid din Slowjuice af de absolut bedste råvarer ud fra ét mål – at motivere dig og din krop til en sundt liv med en masse go´ energi..

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående hvilken juicekur der vil være mest optimal for dig. Ellers kan du altid kigge forbi vores Slowjuice drivhus i Magasin på Kgs. Nytrov, København, hvis du vil prøve nogle af vores lækre Slowjuices.

SE ALLE JUICEKURE