Juicekur i Århus

Hos Slowjuice Copenhagen producerer vi velsmagende og 100% økologisk Slowjuice. Smagssammensætninger er nøje udvalgt af vores ernæringsekspert Julie. Hun sammensætter produkterne så smag og sundhed går op i en højere enhed.

Vi leverer din juicekur i Århus direkte til døren og resten af landet. Kickstart en sund livsstil med en juicekur fra Slowjuice Copenhagen.

Du vælger om din juicekur skal være på abonnement, eller om du vil have den leveret som en 1, 2 eller 3 dages juicekur.

Juicekur bliver stadig mere trendy

Juicekur er en trend, der har opnået stor opmærksomhed i løbet af de seneste år. En juicekur understøtter din krops naturlige udrensning. Dårlig kost og ingen motion påvirker din krops processer negativt.

En juicekur fra Slowjuice Copenhagen hjælper de naturlige processer i kroppen. Fordelene er naturligvis mange, og bedst af alt – det giver dig mere energi i hverdagen

Lad os levere din kommende juicekur og kickstart din kostomlægning, hvis du gerne vil have en sundere livsstil. Det kan være svært omstille sig til en sundere livsstil. Med en juicekur i Århus fra Slowjuice Copenhagen, kan du tage det første skridt på vejen.

En naturlig og ærlig juicekur leveret til Århus

Vi stræber efter at producere vores produkter i højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter 100% økologiske og uden tilsat nogen former for tilsætningsstoffer.æ Vi har nemlig et højt fokus på miljøet og din sundhed. 

Vi vil gerne tilbyde et 100% naturligt og ærligt produkt. For at sikre vores juice er så frisk som muligt, koldpresses den først efter du har bestil din juicekur til Århus.

Det betyder også at holdbarheden ikke er så lang, som på konventionelle produkter. En juicekur fra Slowjuice Copenhagen holder 5 dage i køleskabet.

Forkæl din krop med grøn juicekur i Århus

Vores Originale juicekur består af en masse farverige og lækre grøntsager, urter og frugter. Vores juicekur indeholder eksempelvis grønkål, selleri, spinat, æble, appelsin, rødbede, ingefær, gurkemeje.

På den måde får du med en juicekur en masse vitaminer og mineraler, som kickstarter din krop og som skaber velvære i kroppen.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller læse yderligere om vores juicekure leveret til døren i Århus og resten af landet.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding