Økologisk juicekasse

Til en grønnere hverdag

Den
originale
juicekasse:

Indeholder juicer med forskellige grønsager og frugter såsom:
Rødbede, gulerod, selleri, ingefær, gurkemeje & havtorn.

juicekur

Den
grønne juicekasse:

Indeholder juicer med forskellige grønsager og råvarer såsom:
Grønkål, persille, agurk, citron, spirulina & tang.

1, 2 eller 3 dages juicekur?

Ved Slowjuice Copenhagen kan du vælge mellem 3 forskellige juicekurer, alt efter om du ønsker en kur  til 1 enkelt dag, som et supplement til en grønnere hverdag 

eller du vil kickstarte din kur med en kasse til 3 dage.

Vi leverer din juicekasse direkte til døren.
For at gøre det så nemt for dig som muligt, behøver du ikke være hjemme, når din juicekasse bliver leveret. 

Blot noter under din online bestilling hvor vi må sætte kassen.

Juicen bliver pakket i en flamingokasse med køleelementer, så juicekassen kan sagtens holde til at stå ude i nogle timer. 

økologiske juicekurer her. 

100% økologisk juicekasse

Hos Slowjuice Copenhagen har vi altid fokus på, at vores juicekasser indeholder de bedste råvarer og kvaliteten af vores juicer altid er i top. Det høje indhold af mineraler og vitaminer er med til at fremme en grønnere og dermed sundere hverdag. Derudover kan vores juicekure hjælpe dig med at vedligeholde den grønne livsstil, f.eks. med en 1 dags juicekur ugenligt eller en 3 dags juicekur en gang om måneden. 

Som noget nyt indeholder vores juicekurer en ingefærjuice. Ingefærjuicen skal indtages om morgenen. Du kan læse mere om vores ingefærshots her.

Juicekasse på abonnement

Får du, ligesom mange andre, smag for vores juicekasser, kan du med fordel bestille vores juicekure på abonnement. På denne måde kan du nemt og bekvemt gøre det til en vane at modtage en juicekasse ugen- eller månedligt.

Vores juicekur abonnement er et af vores nye produkter, som vi kan mærke en stigende efterspørgsel på. Det skyldtes simpelthen at mange af vores kunder er gengangere, som netop har fundet ud af hvor nemt det er at bestille vores juicekasser.

Når du vælger at bestille vores juicekasser på abonnement, kan du frit vælge i mellem vores juicer. Ønsker du at øge dit indtag af grønsager? Så er vores juicer det oplagte valg. Du kan læse mere om vores grønne juicer her på siden. Ved du allerede, at et juice abonnement fyldt med de bedste grønne juicer, er vejen for dig? Så kan du købe vores grønsagsjuicer her. 

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding