Juice cleanse – en trend der er kommet for at blive

Juice cleanse, juicekur, detox juice og udrensning – kært barn har mange navne. Der går ikke langt imellem at disse #hashtags springer i øjnene på sociale medier og i diverse helsemagasiner.

Det er dog ikke helt uden grund – juice cleanse er en  naturlig måde hvorpå du kan give din krop en masse go´ energi. Du får et vitaminboost af naturlige vitaminer, mineraler og enzymer fra hver Slowjuice og vi kombinerer det med faste fra fast føde for at skabe en Slowjuice-oplevelse, der understøtter din krops naturlige processer og motiverer dig til et sundt liv med en masse go´ energi.

Fordelene er mange og du kan hurtig mærke en forskel. Med en Juice cleanse fra Slowjuice Copenhagen forkæler du din krop med 100% økologiske og plantebaserede råvarer, unikt sammensat til dig baseret på viden og erfaring.

Økologiske juicekurer
about-bg-1

Er Juice cleanse overhovedet effektivt?

Udrensning er et meget omdiskuteret begreb. Argumentet imod lyder på, at fødevarer ikke kan udrense kroppen og at kroppen udrenser sig selv. Hos Slowjuice Copenhagen er vi helt enige –  kroppen ”renser” sig selv helt naturligt – gennem huden, udånding, via vores organer og via vores afføring mm.

Men forholdene vi giver vores krop og dermed effektiviteten af kroppens udrensning varierer. Derfor forsøger vi at skabe de optimale betingelser for din krops naturlige sundhed.

Med en juice cleanse fra Slowjuice Copenhagen kan du være helt rolig – hver eneste Slowjuice er baseret på viden og erfaring – og en dyb passion for sundhed og vores  kunder vender tilbage igen og igen og…

Èn af vores glade kunder, Trine, havde denne Slowjuice-oplevelse:

”Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres juicer! Det var en fantastisk lækker oplevelse, min krop elskede det, og jeg fik en masse energi og mod på tingene. Juicerne smagte virkelig lækkert, og jeg blev inspireret til at juice en masse i fremtiden. Jeg skal helt sikkert have en slowjuice kur hos jer snart igen”

Du kan også læse mere om Danicas oplevelse med vores 3 dages juicekur.

Naturlig juice cleanse fra Slowjuice Copenhagen

Vil du gerne begynde på en frisk og ændre dine kostvaner? Eller er du træt og føler at din krop er i ubalance? Så prøv en af vores juicekure, som understøtter din ”cleanse”  – kroppens naturlige processer.

Kickstart din sunde livsstil med en juicekur – cleanse – fra Slowjuice Copenhagen. Så sørger vi for at du får leveret en 100% økologisk og friskpresset juicekur direkte på dit dørtrin.

Prøv vores Originale Slowjuice kur

Den Originale Slowjuice kur fra Slowjuice Copenhagen er unikt sammensat af farverige og sunde grøntsager, som forkæler din krop.

Den Originale Slowjuicekur kan købes fra  1 til 3 dages kur. Så hvis du gerne vil starte stille og roligt ud, kan du prøve vores 1-dages Originale Slowjuice kur eller en grøn juice kur. Denne Slowjuice kur indeholder følgende juices;

  • 1 x SPIRULINA TANG
  • 1 x HAMPEDRIK
  • 1 x BROCCOLI SPINAT
  • 2 x GULEROD CHILI
  • 2 x RØDBEDE INGEFÆR

Du får kun det bedste fra Slowjuice Copenhagen

Du får en bred pallette af de sundeste og mest givende grøntsager, som booster dit indtag af naturlige vitaminer.

Ønsker du at vide mere om vores forskellige juicekure, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ellers er du mere end velkommen til at besøge vores Slowjuice drivhus i Magasin du Nord, København, hvis du gerne vil kigge lidt nærmere på vores forskellige juicekure i København. Vi glæder os til at hjælpe dig og friskpresse din næste Slowjuice i Magasin du Nord. Du kan også se mere om vores juices på vores instagram.

 

Få en sundere krop med os

Hos Slowjuice bruger vi kun 100% økologiske varer for, at kunne tilbyde dig den allerbedste juice cleanse. Vores juice cleanse, er blevet nøje udvalgt af vores juice mastere. Så du kan altid forvente, at vores juice cleanse er spækket med vitaminer og mineraler.

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde og samsætte de bedste juice cleanse til dig. Har du spørgsmål til nogle f vores råvarer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette juice cleanse.

Køb din juice cleanse online hos Slowjuice Copenhagen i dag. Husk at vi har gratis fragt og hurtig levering. Vi tilbyder desuden ingefærshots.

Økologisk juicekur

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding