KICKSTART
DIN grønne LIVSSTIL

En juicekur fra Slowjuice Copenhagen er en unikt sammensat pakke med alt, hvad du behøver, for at kickstarte en vitaminrig livsstil.

Vælg imellem vores Originale og Grønne juicekur…

Grøn juice original
grøn juice 3 dage

Grøn juice 100% Økologisk

Vores juice er 100% økologisk. Vi koldpresser selv vores juice af de friskeste råvarer. 

 

Grøn juice kur eller original juicekur

Vi har sammensat 2 forskellige juicekure, en Original og en Grøn. Uanset om du vælger den Originale eller den Grønne juicekur får du altid 100% naturlige og økologiske råvarer af højeste kvalitet. Du kan tage en 3 dages juicekur eller du kan tage en kortere eller længere.

Både den Originale og den Grønne juicekur er unikt sammensat for at forkæle din krop og inspirere dig til en grønnere livsstil.

Vi friskpresser selv din juicekur og den er selvfølgelig uden nogen former for tilsætning eller konservering.

Du og din krop fortjener det bedste, læs mere om hvorfor din Slowjuice er 100% økologisk og koldpresset specielt til dig >> 

original Slowjuice kur og grøn juice

Original juicekur

…er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til at spise sundere og mere vitaminrigt.

Din Originale juicekur for Slowjuice Copenhagen indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

Formålet er at give dig og din krop et velfortjent vitaminboost og alt er selvfølgelig 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig.

Læs mere om din Originale juicekur og de enkelte Slowjuicer under produktet i shoppen >>

Grøn juicekur

I modsætning til den populære Originale juicekur fra Slowjuice Copenhagen, er din Grøn juice proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål.

Men vi har også tilsat råvarer som Tang, Spirulina og Matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere som ingefær og chili som gør vores grøn juice mere eksotisk.

Selvfølgelig er alt i din Grønne juicekur 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig. Så er du til et grønt boost af grønne grøntsager er den Grønne juicekur fra Slowjuice Copenhagen lige noget for dig. Juicekuren indeholder vores kendte sellerijuice.  

Læs mere om den Grønne juicekur og de enkelte Slowjuicer under produktet i shoppen >>

grøn juice kur

VIDEN OG go´ energi BAG HVER DRÅBE

Fra medaljer på de store sportsarenaer til succes med Slowjuice.
Slowjuice Copenhagen er skabt af Julie – elitesportsstjerne og juiceelsker!
Mød Julie og læs historien om Slowjuice Copenhagen, fra køkkenbod til succes >> 

se mere på vores instagram.

en fantastisk lækker oplevelse

malene laursen

“ Tak for en skøn juice kur, lækre juices (bedre end XXX ?, som jeg ellers svor til).

Sig endelig til, hvis i ska bruge forsøgspersoner så melder jeg klar. Men tak for denne gang, 3 kilo lettere og fuld af energi herfra.”

– Malene –

Trine

“ Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres juicer! Det var en fantastisk lækker oplevelse, min krop elskede det, og jeg fik en masse energi og mod på tingene. Juicerne smagte virkelig lækkert, og jeg blev inspireret til at juice en masse i fremtiden. Jeg skal helt sikkert have en slowjuice kur hos jer snart igen! ”

– Trine –

Louise Ladefoged

“ Jeg har for første gang nogensinde været på juice-kur, og har i går aftes afsluttet jeres tre dages Original Slowjuice kur.

Virkelig en god oplevelse, som jeg vil anbefale til alle jeg kender. Derudover vil jeg gerne rose jeres produkt, som udover at være velsmagende, også er lækkert at få ind af døren – både i forhold til emballagen og de små ting som sugerørene og teen. ”

– Louise –

Marie-Louise Kondrup

“Kære Slowjuice tak for altid god behandling og suveræn service! Min mand og jeg har lige været på en 3-dages juicecleanse, som var skøn. Jeg har efterhånden gjort det her en 8-10 gange og stadig lyst til flere. Det nye tilbud med 2 dages cleanse over 3 uger er genialt! ”

– Marie-Louise Kondrup –

stina

“ TAK for den virkeligt store fleksibilitet!

I er alt for seje altså ? Jeg sender jer masser af god karma og videresender positive vibes omkring SlowjuiceCPH!!!!! ”

– Stina –

Desireé Sylvest

“ Det har været en godt forløb og jeg kunne hurtigt mærke en forskel på kroppen. Dagene efter var kroppen simpelthen så dejlig at være i.?

…hvilket betyder, at dette bestemt ikke var sidste gang. Rigtig god sommer og tak for nogle lækre juicer. ”

– Desireé Sylvest –

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding