FRI FRAGT I JULI

Slowjuice ophældes

Vi har gjort det sunde valg endnu lettere for dig

I juli leverer vi din Slowjuice direkte til din hoveddør kvit og frit, du skal blot nyde dine friskpressede, økologiske juicer.

Fjern støjen, mærk din krop, find balancen og nyd en Slowjuice kur leveret direkte til din dør. Du kan læse mere om vores juice levering her på vores hjemmeside. 

Brug rabatkoden “godferie” når du bestiller din friskpressede økologisk Slowjuice og vælg “gratis forsendelse”. 

Go’ sommer og go’ energi!

Marie-Louise Kondrup

Genialt – jeg har lyst til flere

“Min mand og jeg har lige været på en 3-dages Slowjuice kur, som var skøn. Jeg har efterhånden gjort det her en 8-10 gange og stadig lyst til flere. Det nye tilbud med 2 dages Slowjuice kur over 3 uger er genialt!”

– Marie-Louise –

Original Slowjuice 

Du kan vælge den Originale eller den Grønne Slowjuicekur 

Den Originale Slowjuice kur indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær. 

Vil du lære den Originale Slowjuicekur bedre at kende? Vi har samlet alle Slowjuicene i den Originale Slowjuicekur, så du kan læse mere om dem. 

Læs mere om Original og Grøn Slowjuice her >>

Original Slowjuice kur 3 dage
groen Slowjuice 3 dage

Grøn Slowjuice

Den Grønne Slowjuice kur er proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål, men vi har også tilsat råvarer som Tang, Spirulina og Matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere, som chili.

Vil du lære den Grønne Slowjuicekur bedre at kende? Vi har samlet alle Slowjuicene i den Grønne Slowjuicekur, så du kan læse mere om dem.

Læs mere om Grøn og Original Slowjuice her >>

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding