Slowjuice Forårspakke

Kickstart dit grønne forår i dag!

Ønsker du en grønnere hverdag med en masse gode vitaminer?

Forårspakken er til dig, der ønsker en grønnere hverdag med en masse god ernæring i form af vitaminer!

Vi hjælper dig igang og kickstarter dig og din krop, så du kan implementere en grønnere hverdag med en masse go´ ernæring.

Foråret spirer, og Danmark er ved at åbne op igen. Vi går lysere tider i møde og hvorfor ikke bruge motivationen til at integrere mere grønt og en masse go´ ernæring i hverdagen.

Slowjuice Forårspakke giver dig på 3 dage en kickstart til at komme i gang med et grønnere liv..

Forårspakken er sammensat af en 1 dags Original Slowjuice kur, ekstra Slowjuice Earthing og Slowjuice All Green samt plantebaserede opskrifter, der er nemme at gå til og hurtige at lave.

Vi leverer i denne tid GRATIS til din dør, så du kan blive hjemme. 
Husk begrænset antal hver uge, så bestil i go´ tid. 

All green med ingredienser
Power with ingredients
Celery with ingrediens

Slowjuice forårspakke

Hvad indeholder min Grønne Forårspakke?

3 dage der kickstarter dig og din krop til en grønnere hverdag med en masse gode vitaminer.

1 x 1 dags Original Slowjuice kur.

2 x Slowjuice Earthing.

2 x Slowjuice All Green.

6 Slowjuice opskriftskort med 12 plantebaserede opskrifter.

GRATIS levering direkte til døren.

Slowjuice Forårspakke 499,- ekskl. pant inkl. levering.

Hvad er plantebaseret kost?

Selvom ordet næsten fortæller betydningen af at leve plantebaseret, hersker der alligevel meget tvivl om hvad en plantebaseret kost egentlig er.

Mange forveksler den plantebaserede livsstil med den veganske livsstil, hvor man lever efter nogle kostprincipper, som fortæller, hvad du ikke må spise.
Den plantebaserede kost fortæller derimod mere om, hvad du meget gerne må spise – nemlig planter. En kost – hvis base drejer sig om alt fra planteriget.  Den plantebaseret livsstil kredser om råvarer, som er så tæt på deres oprindelse som muligt. Dét afføder naturligvis, at du automatisk vil komme til at spise mange flere planter.

At leve plantebaseret er altså et tilvalg af føde fra planteriget, og med det tilvalg kommer du automatisk til at spise mindre af det, der ikke stammer fra planter.

Vi tager udgangspunkt i, at alt hvad du indtager, skal din krop kunne bruge til noget positivt, for når du indtager fødevarer med god ernæring i form af vitaminer, så får du også en sundere krop.

En kost centreret omkring hele plantefødevarer og særlig frugt og grønt vil være fedtfattig, fiber- og væskerig. En plantebaserede kost giver stor fylde, lav kalorietæthed og stor mæthedseffekt. Og det er bestemt ikke kedeligt at leve plantebaseret – nedenfor kan du se 3 eksempler på 3 af vores lækre plantebaseret opskrifter

bannan quinoa pandekager opskrift
bannan quinoa pandekager opskrift
bannan quinoa pandekager opskrift

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding