#DIN VIRKSOMHED PÅ SLOWJUICE KUR

Ønsker du et vitaminrigt initiativ på din arbejdsplads? Som styrker jeres sundhed, fællesskab og en unik oplevelse for dig og dine kollegaer som følge af de sunde næringsstoffer i hverdagen?

Juicekur
icon med tre siluetter paa hvid baggrund
fællesskab & go´ ernæring

Det hele handler om at skabe en vitaminrig og dermed sund hverdag for dig, din krop og dine kollegaer.

Vi skaber en unik Slowjuice oplevelse til Jer, der motiverer til endnu mere vitaminrig sundhed og en masse go’ ernæring.

icon med flueben paa hvid baggrund
Alt leveret direkte til Jer

Alt er 100% friskpresset og økologisk, uden nogle former for tilsætning, nedfrysning eller lignende.

Vi leverer ALT, hvad I skal bruge for at kickstarte en grønnere virksomhed.

telefon logo
kontakt os for et tilbud

Uanset om I er 5, 10 eller 500 hjælper vi jer hele vejen igennem – før, under  og efter jeres Slowjuice oplevelse.

Kontakt os for et tilbud til lige netop din virksomhed.

3 dage på flydende føde

På en 3-dages Slowjuice kur indtager man udelukkende flydende føde i 3 dage. Hver dag drikker man 7 flasker Slowjuice samt urtete og rigelige mængder frisk vand. Hver Slowjuice er nøje sammensat for at underbygge kroppens naturlige processer. Der anvendes udelukkende økologiske råvarer og specielle superfoods – lige fra rødbeder og gulerødder til hampefrø og blågrønne alger.

juicekur original

Original Slowjuice kur

…er unik sammensat til at forkæle din krop med skønne vitaminer, så du føler dig frisk og motiveret til en grønnere og dermed sundere livsstil.

Din Originale juicekur fra Slowjuice Copenhagen indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær og gurkemeje.

grøn slowjuice kur

I modsætning til den populære Originale juicekur, er din Grønne juicekur proppet med grønne grøntsager, som spinat, broccoli og grønkål.

Men vi har også tilsat grønne råvarer som tang, spirulina og matcha samt spændende og kraftfulde smagsgivere som ingefær og chili.

Grøn juicekur

#magasinpåslowjuicekur

Slowjuice samler medarbejderne i Magasin

Hos Magasin har Slowjuice været med til at løfte fællesskabet blandt medarbejderne, da mere end 600 Magasin-ansatte sammen har valgt at gå på en 3-dages Slowjuice kur.

’Vi er en organisation, hvor fællesskabet er alfa og omega. I Magasin har vi haft rigtig travlt i julemåneden, og som en kickstart på det nye år fandt vi det derfor helt naturligt at motivere vores medarbejdere til at deltage i en fælles Slowjuice detox-challenge.

Vi er selv overraskede over opbakningen blandt medarbejderne, og det er ret ekstraordinært og fedt, at vi kan samle så mange medarbejdere omkring en sådan challenge med fokus på sundhed,’

Ricky Overeem, Foodmanager, Magasin

Læs artiklen om Magasin på Slowjuice kur >>

magasin logo paa hvid baggrund

skal din vikromhed også på Slowjuice kur?

Ring eller send os en mail for et uforpligtende tilbud på en masse god ernæring og vitaminer til din virksomhed: Tlf.: 30 91 11 91 eller mail: smag@slowjuicecopenhagen.dk 

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding