Detox juice – din krop vil takke dig

Detox juice giver dig en pause fra tungt, forarbejdet hverdagsmad samt et kærligt skub i en grønnere og sundere retning. Vores detox juice den helt rigtige løsning til dig.

Vores juice er nøje sammensat af frugt og grønsager der sørger for, at din krop bliver renset godt igennem.
Vores juice giver dig den bedste forudsætning for en god start på en sundere livsstil.

Juicer og mad

Vores produkter er 100% økologiske, fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hvad du ser, er hvad du får: Kun det bedste fra naturen og selvfølgelig altid til en god pris og med levering direkte hjem til dig.

Gør noget godt for dig selv og lad os kickstarte din sundhed.
Prøv vores produkter i dag og mærk selv forskellen – din krop vil takke dig.

Detox juice er sundt for dig

Detox Juice har mange sundhedsmæssige gevinster! Vores økologiske koldpressede detox juice kan blandt andet hjælpe med:

  • Tilføjer din krop en stor mængde antioxidanter, som forebygger kræft og beskytter dine celler.
  • Dit immunforsvar boostes og styrkes.
  • Får kroppen til at rydde ud i trætte, gamle celler som følge af det daglige kalorieunderskud, hvilket styrker din sundhed.
  • Din fordøjelse får arbejdsro og vænner kroppen til at forbrænde mere fedt.
  • Dit energiniveau stabiliseres og du får et mere stabilt blodsukker uden store udsving.

Uanset om du ønsker vægttab, kickstarte en ny, grønnere livsstil eller blot ønsker at give din krop noget økologisk vitamin kærlighed, så har vi løsningen til dig.

Se også vores juice cleanse og ingefærshots køb for en ultimativ reboot af din krop.

Du kan se flere billeder af vores produkter på vores instagram.

 

Få de nødvendige vitaminer med detox juice

Husker du at holde dig hydreret i løbet af din dag med vores detox juice? En krop, der er dehydreret vil typisk komme til udtryk i form af for eksempel hovedpine. Kroppen kan godt klare sig uden mad, men vi kan ikke klare os uden væske.

Vidste du at en voksen krop består af op til 60% vand, vores hjerner består af 73% vand, vores lunger af 83% vand, huden 64% og muskler og nyrer består af 79% vand. Forkæl din krop og sind med vores sunde og smagsfyldte detox juice i dag. På den måde kan du også være sikker på, at få en hel masse god energi, næringsstoffer, antioxidanter og vitaminer.

Så husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, og suppler eventuelt med vores detox juice. Et godt råd, er at tage et glas vand ca. 30 min. Inden et måltid. Vand giver en mæthedsfornemmelse. Oftest når du føler sult, så er det ikke en rigtig sult. Det er derimod din krop, der gerne vil have vand.

Se også gerne vores udvalg af andre lækre og sunde juices, som bl.a. vores 3 dages juicekiur. Prøv vores grøn juice der indeholder alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer, som din krop har brug for. 

Du kan læse om Danicas oplevelse med vores 3 dages juicekur her.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller vores andre juicekure er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her eller på vores mail: smag@slowjuicecopenhagen.dk.

Vi sidder klar til at vejlede dig, og hjælper gerne med at finde frem til lige præcis den juicekur, der bedst passer til dine ønsker og behov.

Hos Slowjuice Copenhagen vælger du selv dit leveringstidspunkt, og du behøver ikke være hjemme ved levering.
Vi leverer i hele Danmark og på Bornholm.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Hvorfor detox juice?

Forstoppet, oppustet, uoplagt eller flad for energi?

Når vi fylder vores kroppe med tungt forarbejdet mad i en længere periode, er det oftest den effekt, det har på vores krop. Forkæl dig selv med vores detox juice.

Vores krop er på overarbejde med at bearbejde enorme mængder tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og andre affaldsstoffer vi fra naturens side ikke er skabt til at nedbryde og have i vores krop. Giv dig selv en cleans med detox juice.

Derfor er der mange sundhedsmæssige fordele ved en økologisk juice. Detox juice hjælper din krop med at skiller sig af med ophobede affaldsstoffer.

Giv din krop et velfortjent energi- og sundhedsboost.

Uanset om du ønsker at tabe dig, eller blot give din krop kærligt et skud vitaminer, så vil du med vores detox juice mærke både sundhedsmæssige og fysiske forbedringer på kort tid.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding