Ren passion

Bevidste valg om råvarer, produktion og sammensætning af din Slowjuice kur – ingen kompromisser, kun kvalitet – dig og din krop fortjener det bedste.

Kompromisløs kvalitet

Her fortæller vi om de råvarer, vi anvender. Råvarernes indhold og de effekter de har på dig og din krop samt hvorfor vi kun friskpresser Slowjuice på bestilling – og på unikt specialudstyr.

Det handler om at træffe bevidste valg om råvarer, friskpresningsmetode og sammensætning af hver enkelt Slowjuice – ingen kompromiser – det synes vi, at du og din krop fortjener.

Du kan læse mere om vores baggrund fra den professionelle sportsverden, vores passion for motion og sundhed samt ønsket om at skabe oplevelser, der motiverer dig til en sundere livsstil under OM OS

økologisk Slowjuice gulerod havtorn på baggrund af gulerødder, citron og gurkemeje

Reducér dit indtag af pesticidrester

Vi anvender kun 100% økologiske råvarer i din Slowjuice, og det er der er mange gode grunde til. For det første er økologiske fødevarer som udgangspunkt produceret uden brug af sprøjtemidler.

Kun ganske få tilsætningsstoffer er tilladt ved dyrkning af økologiske frugter og grøntsager.

Dvs. at du ved at vælge økologisk reducerer dit indtag af pesticidrester gennem kosten.

Gi´go´energi videre

Desuden er økologisk fødevareproduktion mere miljørigtig, sammenlignet med konventionel produktion. Så ikke nok med at du gør noget godt for dig selv og din krop, du bidrager også positivt til miljøet.

Læs endnu flere grunde til at vælge økologisk på Fødevarestyrelsens hjemmeside >>

slowjuice er lige, hvad vi gør

Slowjuice betyder at presse (kværne) juice MEGET langsomt og nænsomt. Det er netop hastigheden af selve presningen, der er forskel på de to mest afvente metoder til at friskpresse juice – slowjuicing og centrifugering. Det er også de to mest anvendte metoder, både hjemme i køkkenet og på mange juicebarer.

Jo langsommere du presser dine råvarer, jo mere minimerer du iltning (oxidering) og jo flere næringsstoffer og enzymer, bevarer du.

For at give dig det absolut bedste har vi sat hastigheden helt ned og koldpresser derfor din Slowjuice på specielt koldpresningsudstyr fra USA.
Vi holder altid vores juicer friske – også når vi leverer dem til din dør. Du kan læse mere om hvordan vi håndtere din juice levering på denne side. 

100% naturlig – hele vejen – ingen kompromisser – ren passion

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af din Slowjuice. Udover kun at anvende økologiske frugter og grøntsager, behandle dem så skånsomt og nænsomt som muligt, anvender vi ingen pasteurisering, nedfrysning eller andre metoder til at forlænge holdbarheden.

Din Slowjuice leveres på køl og indeholder altså ingen former for konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Vi får friske råvarer hjem samme dag, som vi friskpresser din Slowjuice, og du kan afhente din Slowjuice friskpresset samme aften – eller få den leveret direkte til din dør (husk du behøver ikke være hjemme for at modtage din Slowjuice kur).

Vi vil hellere stå tidlig op og friskpresse din Slowjuice kur end at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi synes, at både du og din krop fortjener det bedste!

Du kan læse mere omkring, hvordan vi leverer f.eks. juicekur 3 dage direkte til din hoveddør, du kan se mere om vores juice levering her.

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding