Økologi, Slowjuice og 100% naturlig – men hvorfor?

af | nov 12, 2017 | Blog | 1 Kommentar

Økologiske fødevare tager hensyn til din krops velvære – og det samme gør vi her i Slowjuicehuset med vores økologisk juice.

Vi er vilde med Økologi.

Danmark er det land i verden, hvor økologi har den største markedsandel i detailhandlen. Vi danskere er altså blevet meget beviste om, at økologiske råvare indeholder færre tilsætningsstoffer (E-numre). End ikke-økologiske råvare, dét giver os en renere vare i sidste ende. Det er netop dét, der er essensen for vores friskpressede Slowjuice kure. – Et ærligt produkt i høj kvalitet. Det giver dig og din krop de bedste betingelser, for at leve en sundere livsstil.

EU har fastsat nogle helt klare grænser for, hvor mange pesticider én råvare må indeholde. De grænser er sat ud fra hvor meget ens krop skal udsættes for, før den med sikkerhed eksponeres for skadelige mængder.

Mange har allerede taget en beslutning om, at leve helt eller delvist økologisk. En ny undersøgelse, som Økologisk Landsforening har foretaget gennem Epinions Danmarkspanel, afslører at danskernes overvejende argument for, at vælge økologi til, er for at undgå eksponering af pesticider og sprøjterester. Læs artiklen om vores bekymring for sprøjtegifte her >>

100% økologisk juice fra Slowjuice

Vi tilbyder dig og din krop et ærligt produkt, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Dét du ser – er altså dét du får.

Vi fokuserer på, at give dig og din krop de bedste betingelser for, at kickstarte eller fastholde en sundere livsstil – derfor vælger vi økologisk – og derfor fravælger vi pesticider og rester af sprøjtemidler.

Én af fordelene ved at vælge økologisk frugt og grønt er, at disse ikke behøver at blive skrællet. Pesticider og sprøjterester sidder typisk i skrællen på frugt og grønt, men skrællen indeholder også en masse vitaminer og mineraler, som vi gerne vil have. Så når vi vælger økologisk får du også gavn af alle disse vitaminer og mineraler, som findes i skrællen – alt det gode kommer altså med i din friskpressede Slowjuice.

Fødevarestyrelsens 4 punkter:

Der er fire gode grunde til at vælge økologi >>:

 1. Du sparer dig selv for sprøjtemidler.
 2. Du får færre tilsætningsstoffer.
 3. Du beskytter natur og grundvand
 4. Du støtter øget dyrevelfærd.

Du kan finde mere om vores forskellige juicekure her

Recent posts

1 Kommentar

 1. Freja

  Ser så lækkert ud de jucier i laver
  Ville så gerne prøve jeres 3 dags udreningsing s kur
  Ligesom alle de kendisser reklamere med på Instagram 🙂
  Men DSV , har ikke råd
  Simpelhen så unfair he he ??

  Ej ser fine ud jeres produkter
  Kram Freja

SPAR 10% på din næste ordre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode på 10% med det samme.

Tak for din tilmelding